Home » Agenda » Start yoga in oosterboer
Aanbieder Natuurlijk Stromen met Yoga
Datum 15-01-2019 10:30 - 20:15
Locatie De Boerhoorn in Oosterboer
€ 10,-

start Yoga in oosterboer

YOGA in OOSTERBOER - MEPPEL

soepel bewegen in een geaard lijf
Yoga voor iedereen
eenvoud – aarden – mindfulness

“In de natuur heeft alles haar eigen tijd, het zaadje dat ontkiemt en de bloem die zich op het juiste moment openvouwt en gaat bloeien. Identiek geldt voor ons mensen dat alles een eigen tijd heeft; het moment van de geboorte en het tijdstip dat een peuter de eerste stapjes zet. Het is leven vanuit de eigen natuur, vanuit de eigen natuurlijke stroom. En dat is leven vanuit je hart, je gevoel en dat wat jou verbindt met het geheel"

En dat is wat je in de Natuurlijke Yoga lessen bereikt: je verbind je weer met jezelf, je komt innerlijk in balans en ervaart, met een stromend lijf, weer harmonie.

De eenvoudige natuurlijke bewegingen hebben een groot effect! Ze zijn voor iedereen met elk lijf makkelijk te doen.

GRATIS PROEFLES!

YOGA Docent: Annemieke Kronenburg

Waar: Wijkcentrum De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel – Oosterboer. Gelegen schuin tegenover het winkelcentrum, in laagbouw, naast de scholen, laatste gebouw.

Kan je een keer niet? Geen probleem! Deze les kan ALTIJD ingehaald worden in dezelfde yogaserie, in dezelfde of een andere door jou gekozen week en groep in Ruinen of Meppel. Het is dus mogelijk dat je 2x per week een les volgt op verschillende plekken!

Zie verder www.natuurlijk-stromen.nl

weer innerlijke rust ervaren en glimlachen naar jezelf

Kaart & Adres

Adres

Meppel - Ruinen