Home » Agenda » Start veerkrachttraining
Aanbieder Anette de Jong wantdatklopt.nl
Datum 11-02-2019 19:30 - 22:00
Locatie Anette de Jong wantdatklopt.nl stresstraining
€ 465,-tot € 40 korting voor deelnemers workshop

Start veerkrachttraining

Groepstraining: Vergroot je veerkracht, verminder je stress!

“Minder druk maken” is goede voornemen nummer 1 in Nederland. En dat is precies wat je leert in deze groepstraining.

Met deze training bereik je duurzame resultaten op het gebied van stressreductie en het vergroten van veerkracht. Je krijgt een krachtige manier van zelfsturing tot je beschikking in de vorm van hartcoherentie (ook wel: HeartMath). Dit is een effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode voor stressmanagement, die werkt met het hartritme. 

Bijzonder aan de methode is dat je traint met je eigen hartritme zichtbaar op de computer. Daardoor kun je je vorderingen goed volgen. Dat maakt trainen heel concreet en bovendien leuk! 

De effecten: Uit diverse onderzoeken blijkt dat hartcoherentie leidt tot:

  • minder stressgevoelens
  • meer energie en vitaliteit
  • meer concentratie en focus
  • meer emotioneel evenwicht
  • betere communicatie
  • beter slapen

Inhoud: Strategieën om veerkracht te vergroten en vast te houden, nieuwe neurale patronen aanleren, de kracht van emoties, de kracht van verbeelding, coherent communiceren, intuïtie, persoonlijk actieplan, aanleren en toepassen van verschillende hartcoherentie-technieken met de apparatuur.

Biofeedback: Met behulp van de computer leer je verschillende technieken aan om stress te verminderen. Tussen de sessies door train je deze thuis met de (eigen of gehuurde) apparatuur.

Effectmeting: Voor en na afloop van de training vul je online een enquête in, zodat je kunt zien wat het resultaat van de training is.

Ervaringen: “Het is een feestje om naar de training te komen en ik kom er altijd met nieuwe energie vandaan”. Nieuwsgierig naar meer ervaringen van deelnemers? Kijk dan om de homepage van www.wantdatklopt.nl

Groepsgrootte: maximaal 6 personen om persoonlijke aandacht, interactie en individueel oefenen met de computer te kunnen garanderen. Dus wees er snel bij!

Praktische zaken: 7 sessies op maandag van 19.30 - 22.00 uur op 11 februari, 25 februari, 11 maart, 25 maart, 15 april, 6 mei en 20 mei

Plaats: de trainingsruimte van wantdatklopt.nl aan de Koningsvaren 5 in Meppel

Investering: € 465,- (incl. btw) Inclusief lesmateriaal, effectmetingen en koffie/thee met wat lekkers. Exclusief  trainingsapparatuur voor thuisgebruik, deze kun je huren voor € 5 per week gedurende de trainingsperiode of aanschaffen.

Korting: Deelnemers die eerder een workshop bij wantdatklopt.nl hebben gevolgd, ontvangen de investering daarvan retour (tot € 40 korting).

Aanmelden: Wil jij deelnemen aan de groepstraining? Meld je dan vóór 4 februari aan. Voor het aanmeldformulier klik hier of gebruik het formulier hierna. 

Wil je eerst ervaren of hartcoherentie iets voor jou is? Meld je dan aan voor de workshop van 21 januari, voor meer informatie en aanmelden klik hier 

Contact: Meer informatie vind je op de website www.wantdatklopt.nl, mailen (anette@wantdatklopt.nl) of bellen (06 - 46 33 26 06) kan ook. 

 

 

 

 

Kaart & Adres

Adres
Koningsvaren 5
7944PH Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.