Home » Agenda » Art journaling
Aanbieder ZIEN- kunst & Coaching
Datum Woensdag 09:30 - 11:00
Locatie ZIEN- kunst & Coaching
€ 12,50betalen alleen als je komt.

Art journaling.

ART JOURNALING. Je kunt het hele jaar door instappen op maandagavond, woensdag- of donderdagmorgen. 1x in de 14 dagen maak je een nieuwe pagina in je eigen persoonlijk kunst(dag)boek onder begeleiding van Diny Kiers

Wil je je creativiteit ontdekken of wil je leren om te vertrouwen op je creativiteit of wil je gewoon gezellig samen kunstzinnig aan de slag?  

Kijk op www.zien/kunst.nl voor lesvoorbeelden. Je krijgt iedere keer een mail met het thema en de nieuwe inspiratie. 

Hoe gaat het in zijn werk? Om de 14 dagen maak je een nieuwe pagina in het kunstdagboek. Zo wordt het een heel eigen, persoonlijk document dat je misschien altijd zult bewaren.

Voor ieder die eens wil experimenteren met verschillende technieken en materialen. Je doet alles op eigen niveau en hoeft hierbij niet bang te zijn voor het grote witte vlak.

Misschien hou je van tekenen en schilderen, van kleuren en collages maken, of ben je meer gericht op schrijven. Je kunt je talent er helemaal in kwijt.

Betalen?.......... hoeft alleen als je komt.

 

Kaart & Adres

Adres
Ceintuurbaan 27
7941LR Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 5 en 1
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.