Home » Agenda » Alexander zollner non dualiteit en
Aanbieder Stichting de Graancirkel/Cirkel Academie
Datum 12-11-2019 19:30 - 21:45
Locatie Stichting de Graancirkel/Cirkel Academie
€ 8,50donateurs betalen €5,-

Alexander Zöllner–Non-dualiteit en...

 Non-dualiteit en de bezieling van het dagelijks leven

  • Hoe zou het zijn als je zou weten dat alles precies goed is zoals het is?
  • Hoe zou je leven eruit zien als je weer verbonden bent met de bron van wijsheid en mededogen in jezelf?
  • Hoe zou je je voelen als je vrij bent van innerlijke kritiek en kunt zijn wie je werkelijk bent?

Diep van binnen weten we dat wij meer zijn dan het ‘ik’ met zijn zorgen en dagelijkste drukte. Non-duale spirituele stromingen brengen je in contact met de basis van wie je werkelijk bent: het Ene, altijd vrije en open Gewaarzijn. De afstemming op dit bewustzijn voelt als thuiskomen in jezelf. Daar vind je de rust, ontspanning, de wijsheid en het mededogen waarnaar je misschien al lange tijd op zoek bent.

Non-duale wijsheid is eeuwenoud en raakt ons in het hart. Toch is het niet eenvoudig om vanuit die waarheid te leven. Hoe blijven we aangesloten op de innerlijke bron van inspiratie, hoe vinden we rust te midden van de stortvloed van informatie en steeds toenemende eisen aan ons functioneren?

Alexander Zöllner, spiritueel leraar, trainer en coach vertaalt de inzichten van non-duale wijsheid naar een praktische toepassing in je leven. Door middel van enkele oefeningen en meditaties ervaar je zelf het verschil tussen het ‘ik’ met zijn kenmerkende onrust en het eenvoudige en spontane Zijn van wie je werkelijk bent. Je maakt tijdens de avond kennis met onder andere:

  • Directe afstemming op non-duaal Gewaarzijn als de basis van wie je bent
  • Disidentificatie met het ego-denken
  • Een non-duale benadering van het omgaan met kwesties die spelen in je leven
  • De wijsheid van mededogen voor je spirituele ontwikkeling

Alexander Zöllner is oprichter van Art of Life/non-dualiteit en zelfinzicht, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling. Hij volgde o.a de opleidingen Zijnsgeoriënteerde psychotherapie en bewustzijnstraining en de Radiant Mind Non-dual Teacher Training. Zijn spirituele achtergrond bestaat uit Advaita-Vedanta, Tibetaans Boeddhisme (Dzogchen) en Zen. Alexander is auteur van het ‘Handboek Non-duale Coaching & Therapie’ en ‘Mindbleeps/schetsen in non-dualiteit’.

Kaarten kun je hier bestellen

Kaart & Adres

Adres
Stationsplein 1
Steenwijk