Home » Agenda » Day retreat
Aanbieder Meerdanmindful
Datum 07-07-2019 10:00 - 15:00
Locatie Meerdanmindful
€ 40,-

day-retreat

Een dag voor jezelf, even weg van alle drukte, langzaam verstillen, zijn.

We beginnen de dag in de natuur en wandelen mindful, onderweg doen we verschillende oefeningen om de beleving te versterken. Je zult merken dat je langzaam rustiger en stiller wordt. In de middag verdiepen we door meditaties, mindful bewegen, schrijven en meer. Tussen de middag is er natuurlijk een heerlijke verse vegetarische lunch. Gedurende de hele dag koffie/thee/iets lekkers/fruit. Echt een dag om even lekker "bij te komen".

Bij mooi weer vind het middagprogramma ook buiten plaats, in de mooie tuin bij meerdanmindful.

De dag is voor iedereen, fijn als je al een mindfulnesstraining hebt gevolgd, maar ook zonder ervaring kun je meedoen. De oefeningen zitten zo in elkaar dat ze voor iedereen geschikt zijn.

Kaart & Adres

Adres
Prinsesseweg 30
7958RT Koekange

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 1
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.