Home » Agenda » Start mindfulness 8 weekse training
Aanbieder Ademtij
Datum 08-10-2019 19:30 - 21:30
Locatie Studio JUK
€ 350,-inclusief intakegesprek, werkboek, individueel coachingsgesprek en Stiltedag

start mindfulness 8-weekse training

8-weekse mindfulnesstraining MBCT

In het leven maak je allerlei gebeurtenissen mee, leuk en minder leuk. De manier waarop je met die ervaringen omgaat, bepaalt of ze je zullen beheersen of dat je ze kunt laten zijn.

Mindfulness helpt je om meer aanwezig te zijn bij je ervaring van dit moment, zonder er over te oordelen. In de praktijk blijkt dit niet gemakkelijk. We zijn vaak met ons lichaam op de ene plaats en met het hoofd ergens anders. Het unieke van elke ervaring gaat hierdoor vaak aan ons voorbij.

Piekeren, stress en pijn
Mindfulness leert om op een andere manier met piekeren, stress en pijn om te gaan. Je leert ruimte te geven aan je moeilijke gevoelens. Aan de andere kant oefen je met het verleggen van je aandacht, waardoor je gemakkelijker kunt loslaten.

Vriendelijkheid
We kunnen erg streng zijn voor onszelf en anderen. Mindfulness leert ons om onszelf en de wereld op een vriendelijkere manier tegemoet te treden. 

Deze training wordt gegeven op de dinsdagen 8, 15, 29 okt; 5, 12, 19, 26 nov; 3 dec 

Ik geef vanaf 2014 mindfulnesstrainingen en ben categorie 1 gecertificeerd, daardoor is vergoeding vaak mogelijk door zorgverzekeraar of werkgever. Ik geef ook individuele training en coaching. Kijk eens op mijn website www.ademtij.nl of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij  Ademtij aan de Slingenberg 30 in Meppel. 

Kaart & Adres

Adres
Molenstraat 32A
7941 AW Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.