Home » Agenda » Mindfulness stiltedag
Aanbieder Ademtij
Datum 12-10-2019 08:30 - 09:30
Locatie Zendo Natuurlijke Geneeswijzen Meppel
€ 15,-eigen lunch meebrengen

Mindfulness Stiltedag

Heb je ervaring met mindfulness, yoga of meditatie?

Ik nodig je van harte uit voor deze heerlijke Mindfulness Stiltedag in Meppel. 

Om 10 uur ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Na een korte kennismaking zullen we een aantal liggende, staande en zittende oefeningen binnen en buiten doen.

Na het met aandacht opeten van je eigen meegebrachte lunch gaan we naar buiten voor een wat langere stilte wandeling in de buurt.

Voor wie wil is er in de middag gelegenheid om iets te delen van de ervaringen van de dag. Niets hoeft. Om 15 uur sluiten we de dag af.

Doe s.v.p. gemakkelijk zittende kleding aan en neem een matje, deken of slaapzak mee om op of onder te liggen. We gaan ook naar buiten als het regent, houdt hier dus rekening mee met je kleding. Je brengt je eigen lunch mee, ik zorg voor koffie en thee.

Laat mij s.v.p. even weten als je vragen hebt of van plan bent te komen. Kijk ook eens op mijn website www.ademtij.nl 

Kaart & Adres

Adres
Oosterboerweg 21
7943 KE Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 2
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.