Home » Agenda » Introductiedag nieuwe jaarcursus levensster
Aanbieder Centrum Levensster
Datum 08-06-2019 10:00 - 17:00
Locatie Centrum Levensster

Introductiedag nieuwe jaarcursus Levensster.

Ik bereid me nu al voor op het nieuwe cursusjaar. Vandaar hieronder een VOORAANKONDIGING

Thema van deze jaarcursus is: DE ROEP VAN JE ZIEL

Het bewustzijnsniveau van de ziel is het niveau dat zowel communiceert op eenheidsniveau als op dualiteitsniveau en helpt ons hemel en aarde te verbinden. 

Je ziel weet precies wat je hier in dit leven komt doen en staat in relatie met je Hoger Zelf dat echter vaak geblokkeerd is door oude patronen, aannames en verkeerde conclusies.

In de Levensster kun je ervaren hoe je je aspecten die op dualiteitsniveau werkzaam zijn met het eenheidsnivo kunt gaan verbinden, waardoor je overvloed weer kan gaan stromen.

Wil jij weten wat je dient los te laten om je overvloed te kunnen ervaren?

Na de zomer komt er weer een Levensster-jaarcursus en we zullen daarin gaan zien wat jouw werkpunt/belemmering en jouw werkgebied is om de overvloed in je leven toe te kunnen laten.

Wie de Levensster niet kent, zou het lastig kunnen vinden om voor een jaarcursus in te schrijven.
Daarom geef ik op 8 juni een introductiedag in de Levensster. Zo kun je aan den lijve gaan ervaren hoe het is om, samen met anderen, in de Levensster te werken en krijg je een idee wat de Levensster jou te bieden heeft op je ontwikkelingspad. Je kunt je op 8 juni voorbereiden als je dat wilt (is niet verplicht) met padlezing 145: De roep van de levensstroom en je antwoord daarop: Zie: http://www.padwerk.nl/…/lezingen/lezingen_pdf/lezing-145.pdf

AANBIEDING
Iedereen die zich na afloop van de introductiedag aanmeldt voor de jaarcursus, krijgt de laatste cursusdag gratis. De jaarcursus omvat 10 cursusdagen à € 85-.

Je kunt op deze vooraankondiging al reageren door je nu al aan te melden voor de introductiedag.

Hoe eerder je aanmelding hoe groter je voordeel. Aanmelding in mei geeft je € 20,-- korting op de introductiedag. I.p.v. € 85,- betaal je dan maar € 65,--.
Natuurlijk kunnen ook de trouwe Levensstercursisten zich hiervoor aanmelden.
Plaats: Veentien 34 in Meppel
Tijd: 10.00-17.00 uur
Aanmelden: centrum@levensster.nl of lucievanmol@live.nl

Kaart & Adres

Adres
Veentien 34
7943GW Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 5 en 1
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.