Home » Agenda » Persoonlijke begeleiding kennismakingsbijeenkomst
Aanbieder Ademtij
Datum 17-09-2019 19:30 - 21:00
Locatie Ademtij
svp aanmelden

persoonlijke begeleiding kennismakingsbijeenkomst

Als mindfulnesstrainster en persoonlijk begeleider laat ik je graag kennismaken met mijn manier van werken tijdens individuele sessies. Naast mindfulness maak ik gebruik van thechnieken uit de Gestalt, bio-energetica, systemisch werk en Boswijktherapie. Ik leg je het Boswijkmodel uit waardoor zichtbaar wordt hoe je uit je hoofd, via voelen, oude en nieuwe pijn kunt ontmoeten, onderzoeken en loslaten. Het  inzicht dat hierdoor ontstaat brengt duurzame verandering te weeg. 

De kennismakingsbijeenkomst is gratis. Svp wel even aanmelden. Individuele sessies kosten 70 euro en intake 35 euro ex BTW. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en sta in het RBCZregister. Mijn begeleiding valt onder de complementaire zorg of alternatieve therapie.  

www.ademtij.nl

Kaart & Adres

Adres
Slingenberg 30
7944 AN Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.