Home » Agenda » Zomer day retreat
Aanbieder ToMindYou
Datum 18-08-2019 10:00 - 15:30
Locatie Meerdanmindful
€ 40,-

Zomer day-retreat

Een heerlijke dag voor jezelf, dicht in contact met de natuur. Even weg van alle drukte, langzaam verstillen, alleen maar 'zijn'.

We beginnen de ochtend met een wandeling in de natuur. Onderweg begeleid ik een aantal oefeningen, waardoor je merkt dat je meer aanwezig bent en langzaam stiller wordt. Natuurlijk is er onderweg tijd voor een kopje koffie/thee met iets lekkers.

Na de wandeling gaan we naar de mooie tuin bij meerdanmindful. Hier staat een tent waar we kunnen mediteren, bij erg warm weer doen we dit natuurlijk onder de fruitbomen, dat is wat koeler.

Tussen de middag is er een heerlijke vegetarische lunch en kun je heerlijk relaxen.

In het middagprogramma zoeken we de verdieping op dmv meditaties, mindful bewegen, schrijven, etc. Natuurlijk is er de gehele dag koffie/thee en water aanwezig, wat lekkers en fruit.

Ook zonder ervaring kun je deelnemen aan de dag, de oefeningen zitten zo in elkaar, dat iedereen ze kan doen.

(Bij heel slecht weer vind het middagprogramma binnen plaats)

Zie ik je dan?

Kaart & Adres

Adres
Prinsesseweg 30
7958RT Koekange

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 2
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.