Home » Agenda » Mindfulness verdiepingsmiddag
Aanbieder Ademtij
Datum 24-11-2019 10:00 - 15:00
Locatie Zendo Natuurlijke Geneeswijzen Meppel
€ 10,-

mindfulness verdiepingsmiddag

Wil jij je mindfulness beoefening opfrissen? Of wil je ervaren hoe het is om te mediteren? Kom dan op zondagmiddag 24 november naar de mindfulness verdiepingsmiddag. 

Van 13:30 uur tot 16:30 uur doen we meditatie- en bewegingsoefeningen binnen en buiten. Aan het eind van de middag genieten we van een kopje koffie/thee en elkaars stille aanwezigheid. Daarna is er gelegenheid om iets te delen, niets hoeft.

Doe s.v.p. makkelijk zittende kleding aan en neem een matje, dekentje of slaapzak en dikke sokken mee. We gaan ook naar buiten als het regent, houdt hier dus rekening mee met je kleding. 

Om de huur van de Zendo te betalen vraag ik een bedrag van 10 euro. Als je de 8-weekse MBCT/of ouderen training bij mij gevolgd hebt mag je een keer gratis aan deze verdiepingsmiddag deelnemen. Meld je s.v.p. aan vóór maandag 19 november en/of neem contact met me op als je vragen hebt. Ik zie je graag!

Carien Olbers 0619007043 info@ademtij.nl  www.ademtij.nl 

 

Kaart & Adres

Adres
Oosterboerweg 21
7943 KE Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.