Home » Agenda » Kennismaking mindfulness
Aanbieder Ademtij
Datum 10-12-2019 19:30 - 20:30
Locatie Ademtij
gratis, wel even aanmelden svp

kennismaking mindfulness

Kennismaken met Mindfulness 

Mindfulness gaat over eenvoud - meer met je aandacht aanwezig zijn in dit moment. Als je opmerkt wat er nu gebeurt in je hoofd, je emoties en je lijf krijg je een keuze om het dit keer anders te doen.

Mindfulness gaat over eerlijkheid - je hoofd maakt overal verhalen van, maar je stemming en de sensaties in je lijf laten je ervaren hoe het op dit moment werkelijk met je is.

Mindfulness gaat over vriendelijkheid - met meer rust en open aandacht kijken naar jezelf en minder in de oordelen schieten, maakt je vriendelijker voor jezelf en daarmee voor je medemens. 

Nieuwsgierig geworden? Kom geheel vrijblijvend langs om te ervaren wat mindfulness voor jou kan doen. 

Ik ben een ervaren categorie 1 trainster en geef sinds 2014 mindfulnesstrainingen. Carien Olbers www.ademtij.nl

Op 14 januari 2020 start mijn 8-weekse officieel erkende MBCT Mindfulnesstraining in Meppel. Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is vaak mogelijk.

Kaart & Adres

Adres
Slingenberg 30
7944 AN Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.