Home » Agenda » Kennismaking zelf compassie
Aanbieder Ademtij
Datum 11-12-2019 19:30 - 20:30
Locatie Ademtij
aanmelden vereist

kennismaking zelf-compassie

We zijn sociale wezens en kunnen niet zonder elkaar bestaan. Als we eerlijk zijn met onszelf is het duidelijk dat we graag gezien, geaccepteerd en geliefd willen zijn, ook als we niet perfect zijn. Daarvoor moeten we ons wel open kunnen stellen voor onszelf en de ander. 

In de 8-weekse zelf-compassie training (start woensdag 15 janauri 2020) leer je op de eerste plaats vriendelijker en liefdevoller te zijn voor jezelf. Je leert uit de oordelen te blijven. Veeleisend zijn én moeilijke tijden meemaken kunnen je in een burn-out of depressie doen belanden. Je kunt niet rijden met een lege brandstoftank en daarom beginnen we in deze training met liefde voor jezelf.

Daarna wordt het (ook weer) makkelijker om liefdevol te zijn voor de wereld om je heen. 

De zelf-compassie training is een mooi vervolg op de 8-weekse mindfulness training of de 6 weekse mindfulness@worktraining die je bij mij of elders gevolgd hebt.

Wil je geheel vrijblijvend kennismaken? Dat kan op woensdagavond 17 december om 19:30 uur bij Ademtij, Slingenberg 30, Meppel. 

Kaart & Adres

Adres
Slingenberg 30
7944 AN Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 4
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.