Home » Agenda » 8 weekse mindfulnesstraining
Aanbieder Ademtij
Datum 14-01-2020 19:30 - 21:30
Locatie Ademtij
€ 350,-inclusief intakegesprek en lesmateriaal

8-weekse mindfulnesstraining

8-weekse mindfulnesstraining MBCT

In het leven maak je allerlei gebeurtenissen mee, leuk en minder leuk. De manier waarop je met die ervaringen omgaat, bepaalt of ze je zullen beheersen of dat je ze kunt laten zijn.

Mindfulness helpt je om meer aanwezig te zijn bij je ervaring van dit moment, zonder er over te oordelen. In de praktijk blijkt dit niet gemakkelijk. We zijn vaak met ons lichaam op de ene plaats en met het hoofd ergens anders. Het unieke van elke ervaring gaat hierdoor vaak aan ons voorbij.

Piekeren, stress en pijn
Mindfulness leert om op een andere manier met piekeren, stress en pijn om te gaan. Je leert ruimte te geven aan je moeilijke gevoelens. Aan de andere kant oefen je met het verleggen van je aandacht, waardoor je gemakkelijker kunt loslaten.

Vriendelijkheid
We kunnen erg streng zijn voor onszelf en anderen. Mindfulness leert ons om onszelf en de wereld op een vriendelijkere manier tegemoet te treden. 

Deze officieel erkende training wordt gegeven op de dinsdagen in Meppel van 19:30 - 21:30 uur.

Data 2020 - 14/1; 21/1, 28/1; 4/2; 11/2; 25/2; 3/3; 10/3 

Ik ben een ervaren categorie 1 gecertificeerde trainster, daardoor is vergoeding door zorgverzekeraar of werkgever vaak mogelijk. Ik geef ook individuele training en coaching. Kijk eens op mijn website www.ademtij.nl of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Ademtij aan de Slingenberg 30 in Meppel. 

Kaart & Adres

Adres
Slingenberg 30
7944 AN Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.