Home » Agenda » Repaircafe meppel open
Aanbieder Repaircafé Meppel
Datum 28-09-2019 09:30 - 13:00
Locatie Trias
Vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Repaircafé Meppel open

Samen werken aan minder afval. Weggooien kan altijd nog!

Zaterdag 28 september kan je weer terecht bij het Repair Café Meppel. Geduldige doorzetters met handige handen en passie voor techniek staan klaar om samen met jou wat stuk is weer heel te maken. Je kan bijvoorbeeld langskomen met de stofzuiger die niet meer werkt, een lamp die stuk is, of een stoel die wiebelt. Maar ook een knoop op de jas, een gordijn inkorten of andere naaiklus kan worden opgepakt.

Het Repaircafé is open van 9.30 uur tot 13.00 uur en is te vinden in het Triasgebouw. Gewoon een kopje koffie komen drinken kan ook.

Voor iedereen die denkt dat het alleen voor "arme" mensen is: het repaircafé is open voor iedereen die milieubewust wil bijdragen aan minder afval. Door eerst te kijken of repareren nog mogelijk is én door reparatiekennis te delen. 

Kaart & Adres

Adres
Groenmarktstraat 6
Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.