Home » Agenda » 8 weekse zelf compassie training
Aanbieder Ademtij
Datum 15-01-2020 19:30 - 21:30
Locatie Ademtij
€ 350,-inclusief btw, intake en lesmateriaal

8-weekse zelf-compassie training

Minfulness 2.0 Zelf-Compassie

Zelf-compassie gaat over liefde voor jezelf. De 8-weekse zelf-compassietraining wordt ook wel de mindfulness 2.0 genoemd omdat zij een mooi vervolg is op de 8-weekse MBSR of MBCT mindfulness training. 

Aan de hand van geleide meditaties oefen je met het openen van je hart, in eerste instantie voor jezelf, maar zeker ook voor de mensen om je heen. Je krijgt inzicht in de stem van je innerlijke criticus, vaak vol van oordelen, en hoe daar mee om te gaan. Je leert hoe je jouw zorgsysteem kunt gebruiken om je jaag- en gevaarsysteem te compenseren zodat je meer in balans komt. 

Je maakt (weer) contact met je innerlijk kind en eventuele steunfiguren zodat je weer meer kunt stromen. Kortom een training waarbij je het zachte in jezelf aanraakt en met meer mildheid in het leven leert te staan. 

Op woensdagen in Meppel van 19:30 - 21:30 uur 

Data 2020 start 15/1; 22/1, 29/1; 5/2; 19/2; 26/2; 4/3; 18/3 

Na aanmelden volgt een kennismakingsgesprek.

Kaart & Adres

Adres
Slingenberg 30
7944 AN Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.