Home » Agenda » Klankschalen en gongmeditatie
Aanbieder Karah training coaching en healing
Datum 18-08-2020 19:30 - 21:30
Locatie Karah training coaching en healing
€ 15,-

Klankschalen- en gongmeditatie

In verband met het Corona virus kunnen er maximaal 5 mensen deelnemen. Daarvoor is er genoeg ruimte gecreëerd. In plaats van bij de tafel samen thee drinken heb je nu een stoel bij je mat ter beschikking waar ook een kan water en een kan thee voor je klaar staat.

Of je deze avond nu komt met de intentie voor een klankmeditatie, klankontspanning of klankhealing, de allermooiste klankschalen en gongen brengen je dichter bij jezelf en hebben een weldadige werking op je lichaam, geest en ziel.

Jouw gedachte/intentie bepaalt hoe de klanken bij je binnenkomen. Steeds vaker wijzen onderzoeken uit dat je gedachten heel veel invloed hebben op je welzijn.
Wat is dan fijner dan de zuivere klanken jouw intentie te laten versterken! Gun jezelf het allermooiste en laat de allermooiste klankschalen en gongen tot in iedere cel van je lichaam resoneren.

Ik werk uitsluitend met klankschalen die geschikt zijn voor therapeutisch gebruik, die echt bij je binnenkomen dus. Meerdere mensen die vaker meedoen hebben aangegeven beter te slapen na een klankmeditatie. En waar jij het nodig hebt, daar voel je het in je lichaam.

De twee gongen waarmee ik werk brengen je bij je ziel. Ze reinigen je aura van vervuiling, vullen het weer op met de trilling die van nature bij je hoort en brengen je chakra's in balans.
De gongen hebben onder andere de klanken van alle chakra’s en planeten en sterrenbeelden in zich, samen vormen ze een energiestroom in al jouw bewustzijnslagen.

Zeven kristallen klankschalen in de 7 tonen van de chakra's werken samen met de klankschalen en gongen. Daarnaast klinken windchimes, een sansula, tingsha en een ocean drum.

Je hoeft niets te doen, alleen maar de klanken te beleven, liggend op een heerlijk zelfopblazend luchtbed, met een plaid over je heen. Of zittend, wat voor jou het prettigst voelt.

De meditatie duurt een uur, waarna we samen thee drinken. De ruimte is open om 19.00 uur. Als je voor de klankmeditatie uitleg wilt over de werking van de klankschalen en gongen, wees dan uiterlijk 19.10 uur aanwezig.
Als je online via www.karah.nl/agenda een plaats reserveert zie je direct of jij een plekje hebt voor die avond.
Je bent van harte welkom!

Kaart & Adres

Adres
Zomerdijk 9-e
7942 JR Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.