Home » Agenda » Start yoga in diever
Aanbieder Natuurlijk Stromen
Datum 15-01-2020 10:30 - 11:45
Locatie Couleur Vocale met Yoga door Natuurlijk Stromen
€ 10,-

Start yoga in Diever

We gaan er een mooi seizoen van maken en beginnen 15 januari om 10.30 (-11.45 u) met een serie van 12 lessen tot aan Pasen 

  • Instroom blijft mogelijk met gratis proefles
  • Gemiste lessen mag je altijd inhalen:

Iedereen, jongeren, ouderen en mensen met fysieke klachten , kan profijt hebben van Yoga. Yoga is geen kunstje van lenigheid, maar wel een bevrijdingsweg van lichaam en geest. Je komt lekkerder in je vel te zitten, krijgt meer energie en slaapt beter.

De oefeningen hoeven niet moeilijk te zijn, mits er met aandacht (mindfulness), en vanuit verbinding geoefend wordt. Wat uitdaging kan helpen om de fysieke mogelijkheden uit te breiden.

Accentpunten tijdens de lessen zijn het versoepelen van de gewrichten en het losmaken van spieren en andere weefsels. Het is belangrijk om met beide benen op de grond te komen (aarden) en meer zachtheid in jezelf te ervaren.

Elke les komen oefeningen aan bod om de rug te versterken en lage rugklachten te minimaliseren.  

Kan je een keer niet? Geen probleem! Deze les kan ALTIJD ingehaald worden in dezelfde yogaserie, in dezelfde of een andere door jou gekozen week en groep in Diever, Ruinen of Meppel. Het is dus mogelijk dat je 2x per week een les volgt op verschillende plekken!

Kaart & Adres

Adres
Hoofdstraat 56
7981 AB Diever