Home » Agenda » Repaircafe meppel open
Aanbieder Repaircafé Meppel
Datum 29-08-2020 09:00 - 10:00
Locatie MensA
Vrijwillige bijdrage

Repaircafé Meppel open

Waardeer het! Repareer het!

Het is een tijd stil geweest maar op zaterdag 29 augustus is het Repair Café Meppel weer open. Dat is goed nieuws voor opgespaarde reparaties! Wel passen we onze werkwijze aan om verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Zo kunnen we met elkaar zorgen voor een gezond milieu én gezonde mens.

Wilt u iets laten repareren neem dan vooraf contact met ons op. U krijgt dan bericht op welk moment u uw kapotte spullen kunt komen brengen. Dit is tussen 9.00 en 10.00 in de ochtend. Wij nemen het te repareren goed in en gaan aan de slag. Als de reparatie is afgerond nemen we contact met u op zodat u het tussen 12.00 en 13.00 weer kunt ophalen. Lukt het niet om de reparatie dezelfde ochtend af te ronden dan nemen we contact met u op om verdere afspraken te maken. Alleen zo kunnen de reparateurs op veilige afstand van elkaar werken en elkaar bijstaan om oplossingen te vinden. En ook u komt minimaal in contact met anderen.

U kunt zich aanmelden met via het aanmeldformulier onder dit agendapunt of met een mail naar repaircafemeppel@gmail.com. Het is een extra stap, maar zo lossen we het samen op.

Kaart & Adres

Adres
Witte de Withstraat 2A
7942 GA Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.