Home » Agenda » Repaircafe meppel open
Aanbieder Repaircafé Meppel
Datum 31-10-2020 09:30 - 13:00
Locatie MensA
Vrijwillige bijdrage

Repaircafé Meppel open VOL

Waardeer het! Repareer het!

Zaterdag 31 oktober kan je weer terecht bij het Repair Café Meppel. Wij zijn open van 9.30 tot 13.00. Je vindt ons in de MensA. Witte de Withstraat 2a in Meppel.

Geduldige doorzetters met handige handen en passie voor techniek staan klaar om samen met jou wat stuk is weer heel te maken. Je kan bijvoorbeeld langskomen met de stofzuiger die niet meer werkt, een lamp die stuk is, of een stoel die wiebelt. Maar ook een knoop op de jas, een gordijn inkorten of andere naaiklus kan worden opgepakt. Gewoon een kopje koffie komen drinken kan ook.

Het repaircafé is open voor iedereen die milieubewust wil bijdragen aan minder afval. Door eerst te kijken of repareren nog mogelijk is én door reparatiekennis te delen.

Kaart & Adres

Adres
Witte de Withstraat 2a
7942 AG Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.