Home » Agenda » Overgang naar het licht 2 dagen online
Aanbieder Israna
Datum 19-04-2020 10:00 - 17:00
Locatie Online
€ 235,-Incl. meditaties en uitleg op cd’s of als downloads. Dit is een vast bedrag. Zie verder ons systeem van 'zelf te bepalen bijdrage' op de website.

Overgang naar het licht (2 dagen) ONLINE

I.v.m. het Corona-virus deelname online mogelijk!

Allemaal maken we de overgang van het stoffelijke naar het onstoffelijke bestaan en omgekeerd. We hebben het zelfs al vele malen gedaan. Maar we zijn vaak vergeten hoe dat gaat. Wanneer je een spiritueel pad volgt, is het erg belangrijk je voor te bereiden op je overgang naar het licht, de onvermijdelijkheid van het leven op aarde. Waar het om gaat, is dat je weet wat je te wachten staat, zodat je de juiste weg kiest na je overgang. De meeste mensen komen na een verblijf in het astrale vlak weer terug in de incarnatiespiraal, waardoor ze leven na leven min of meer dezelfde omstandigheden creëren: dezelfde lessen, dezelfde drama’s.

Het is natuurlijk erg jammer als je een deel van je leven besteed aan spirituele groei en dan in een volgend leven als het ware weer opnieuw moet beginnen. Dit kan echter anders als je weet wat je te wachten staat en dat je ook voor een andere weg kunt kiezen. Waar het om gaat is dat je leert om na je overgang omhoog in het licht te gaan in plaats van naar het (aantrekkelijke) astrale vlak. Hierdoor ontstaat voor jou de keuze wat je hierna wilt gaan doen: opnieuw incarneren en onder welke omstandigheden, op aarde of in een andere wereld, of misschien in het licht blijven.

De afgelopen jaren hebben de meesters ons informatie en meditaties gegeven over dit onderwerp. De aanleidingen hiervoor waren voor ons verdrietig: een aantal goede vrienden maakten de afgelopen jaren de overgang naar het licht. De meesters leerden ons hoe we hierbij konden assisteren. Dat was heel fijn om te doen. Ook leerden ze ons hoe we onszelf meer konden voorbereiden op onze eigen overgang.

Naast de informatie en meditaties die we van de geascendeerde meesters hebben ontvangen, hebben we ons voor deze workshop ook uitgebreid verdiept in wat andere bronnen, onder andere het Tibetaans dodenboek en verlichte meesters als Paramahansa Yogananda en Adi Da Samraj, hierover zeggen.

Voor de lichtwezens zijn zowel onze geboorte in het fysieke als onze overgang terug naar het licht een feest. Maar voor ons mensen is het afscheid van dierbaren vaak moeilijk en verdrietig en onze eigen nadere overgang kan angst en andere gevoelens met zich meebrengen. Ook hieraan besteden we aandacht tijdens deze dagen.

De eerste cursusdag is op 19 april in Zwolle en de tweede cursusdag op 17 mei 2020.

Bekijk hier de informatie op onze website.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem gerust contact met ons op.

Kaart & Adres

Adres

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.