Home » Agenda » Sisterhood en de ontmoeting met de cacao spirit
Aanbieder Sjamaan Moonheart
Datum 25-04-2020 08:30 - 18:00
Locatie Sjamaan Moonheart
€ 90,-De bijdrage is inclusief eten en drinken. AIs de bijdrage te hoog voor je is maar heb je een groot verlangen toch mee te doen, er is in overleg veel mogelijk. Laat het me weten.

Sisterhood en de ontmoeting met de cacao spirit

Gedurende deze bijzondere dag zal ik je meenemen op reis vanuit je hoofd naar je hart. Een ervaring waarin ik je in contact breng met de wijsheid van je lichaam. Door middel van dans, beweging, muziek en als afsluiting de ontmoeting met de krachtige Cacao Spirit breng ik je in verbinding met de liefde voor jezelf in de aanwezigheid van je sisters. 

Een dag waarin het vrouw zijn, vrouw voelen centraal staat in de aanwezigheid en liefde van de andere vrouwen en onder krachtige geleiding van Moonheart. Het samenzijn met sisters waar alle gevoelens en emoties die vrijkomen door het samenzijn en van daaruit met elkaar in verbinding te gaan. Het beleven van een veilige en liefdevolle ruimte door de kracht en de aanwezigheid van Moonheart die de verbinding met je hart en ziel laat ervaren.
Hoe is het om samen te zijn met andere vrouwen in een heilige ruimte waarin je de moed kan gaan ervaren zowel je licht als je schaduw binnen in jezelf te ontmoeten. Waarin je instaat wordt gesteld door de liefdevolle aanwezigheid van Moonheart je eigen verhalen en negatieve overtuigingen waar te nemen, stukjes los te laten en dieper in je lichaam te zakken. Een individuele reis binnen een veilige en liefdevolle groep omring door sisters.

Het programma is als volgt:
Inloop 9.30 tot 10.30 kopje thee en wat lekkers

Start van de ochtend van 10.00 tot 12.00
Deze ochtend zal in het licht staan van de ontmoeting met jezelf in aanwezigheid van je sisters. Door middel van beweging zoals dans en lichaams gerichte oefeningen zullen we langzaam de moed en de kracht vinden om met jezelf en met elkaar in verbinding te gaan. De liefde en compassie die we deze ochtend als sisters samen hebben gecreëerd zal een 'sacred circle' neerzetten voor de middag die de kracht voor 'de ontmoeting met de Cacao Spirit' versterkt.

Pauze, lichte lunch en eventueel een wandeling naar behoefte van 12.00 tot 13.30

Start Cacao Ceremonie 13.30 tot 17.30
De middag zal in het teken staan van de Cacao Ceremonie. 

Kawkaw is pure rauwe cacao en brengt je in contact met je hart, een echte hartopener. De Kawkaw spirit is een vrouwelijke spirit met een krachtige wijze en zachte energie die op een hele subtiele liefdevolle en stille manier je instaat stelt waar te nemen wat er in je hart zich afspeelt. Tijdens het ritueel neemt zij je mee op reis en laat je in contact komen met het eenheidsbewustzijn en laat je ervaren waar je op dit moment bent in je leven.
De kawkaw komt oorspronkelijk uit Guatamala. Deze werd door de eeuwen oude Maya’s tijdens rituelen en ceremonies ingezet, gezien als een ‘heilige boom’ en ‘Food of the Gods’. Het Kawkaw ritueel heeft een krachtige transformerend effect op je lichaam en geeft een diepere verbondenheid met je hart waarin je wijze inzichten en richting ontvangt en antwoorden op je vragen. 

Moonheart zet op krachtige en zachte wijze een ceremonie neer waarin we de cacao samen zullen opdrinken, mantra's gaan zingen en muziek maken en daarna is er voor iedere vrouw de ruimte om te gaan voelen hoe zij haar reis wil gaan maken. Er is voor iedereen de ruimte om een eigen plek te creëren waarin je de reis liggend kan gaan ervaren of misschien voel je juist het verlangen om dit in verbinding te doen met de andere vrouwen in beweging. Het is allemaal mogelijk, voelen wat je nodig hebt hierin staat centraal.

Afsluiting 18.00

Voel je bij het lezen het verlangen en/of misschien twijfel je of je de moed hebt om in verbinding te gaan met je hart en de wijsheid die in je lichaam verborgen ligt in de aanwezigheid en liefde van je sisters, neem dan gerust contact met mij op. Ik zal met liefde je overwegingen aanhoren en eventuele vragen beantwoorden.

Meld je aan via mail voor 5 april 2020 per mail info@moonheart.nl. 

 

Kaart & Adres

Adres
Commissieweg 2
7924 ND De Wijk