Home » Agenda » Day retreat
Aanbieder ToMindYou
Datum 16-08-2020 10:00 - 15:30
Locatie ToMindYou
€ 40,-

day-retreat (vol)

De day-retreat is een heerlijke dag voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Tijd en aandacht voor jezelf, even niets moeten, alleen maar 'zijn' in het moment, in stilte.

We beginnen de dag buiten in de natuur, 2 uur wandelen we in stilte en begeleid ik onderweg wat mindfulnessoefeningen. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met iets lekkers, Daarna gaan we terug naar de ruimte van To Mind You ( bij mooi weer in de tuin) en doen we een korte meditatie. Aansluitend staat er een heerlijke vegetarische lunch voor je klaar. Fijn genieten van heerlijk eten. In de middag verdiepen we aan de hand van een mix aan oefeningen, waaronder : mindful bewegen, meditatie, muziek en schrijfoefeningen.

Kaart & Adres

Adres
Prinsesseweg, 30 30
7958 RT Koekange

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 4
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.