Home » Agenda » Gratis introductie awakening your light body
Aanbieder Israna
Datum 06-09-2020 13:30 - 16:00
Locatie Boijl (FR)
Gratis introductieworkshop ter kennismaking

Gratis introductie Awakening your Light Body

Tijd: 13:30 - 16:00 uur. Deze gratis introductieworkshop wordt ook aangeboden in Boijl (FR) op zondag 6 september 2020.

Wanneer je overweegt om de cursus te gaan volgen of kennis wilt maken met de Light Body en met ons, kun je een inleidende workshop volgen. De workshop is een uitstekende manier om de energieën van de Light Body 'aan den lijve' te ervaren.

Op deze middag zullen wij dieper op de cursus Awakening your Light Body in gaan. Daarnaast doen we twee meditaties waarin we de klanken van de energiecentra maken, gecombineerd met een korte visualisatie. Hoewel het onmogelijk is om in twee meditaties de rijkdom van de centra en van de Light Body te ervaren, kan het je toch een indruk geven.

Programma introductieworkshop

    - uitleg over wat de Light Body inhoudt en wat het doen ontwaken van de Light Body in je leven kan betekenen
    - meditatie tot het hartcentrum, de ranthia, met een praktische toepassing
    - meditatie waarin je stap voor stap door alle Light Body centra en hun energieën wordt heengeleid. In de cursus doe je er zes tot negen maanden over om al deze energieën te leren ervaren, maar je kunt hierdoor alvast een voorproefje krijgen. Veel deelnemers aan onze workshops merkten alleen al door deze meditatie veranderingen in hoe ze zich voelden en in hun leven.
    - het beantwoorden van vragen.

Deelname aan de workshop is vrijblijvend. Meditatie-ervaring is niet nodig. Je zit gewoon op een stoel, tenzij je zelf liever op een meditatiekussentje zit.

Deze gratis introductieworkshop wordt ook aangeboden in Zwolle op zaterdag 12 september 2020.

De opleiding start in september 2020, maar er is eventueel ook de mogelijkheid om de opleiding in je eigen tempo en tijd te volgen.

Kaart & Adres

Adres

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.