Home » Agenda » Mindfulness training start
Aanbieder Ademtij
Datum 05-02-2021 09:00 - 11:30
Locatie Studio Heerengracht
€ 350,-inclusief btw, intake, materiaal en stiltedag

Mindfulness training start

In het leven maak je allerlei gebeurtenissen mee, leuk en minder leuk. De manier waarop je met die ervaringen omgaat, bepaalt of ze je zullen beheersen of dat je ze kunt laten zijn.

Mindfulness helpt je om meer aanwezig te zijn bij je ervaring van dit moment, zonder er over te oordelen. In de praktijk blijkt dit niet gemakkelijk. We zijn vaak met ons lichaam op de ene plaats en met het hoofd ergens anders. Het unieke van elke ervaring gaat hierdoor vaak aan ons voorbij.

Piekeren, stress en pijn
Mindfulness leert om op een andere manier met piekeren, stress en pijn om te gaan. Je leert ruimte te geven aan je moeilijke gevoelens. Aan de andere kant oefen je met het verleggen van je aandacht, waardoor je gemakkelijker kunt loslaten.

Vriendelijkheid
We kunnen erg streng zijn voor onszelf en anderen. Mindfulness leert ons om onszelf en de wereld op een vriendelijkere manier tegemoet te treden. 

De training START op 5 februari en wordt gegeven op de vrijdagochtenden van 9:00-11:30 uur. Vervolgdata zijn: 12, 19, 26 februari; 5, 12, 19, 26 maart. Bij Studio Heerengracht, Meppel. Op 28 februari is er een Stiltedag. 

Ik ben VMBN categorie 1 gecertificeerd (sinds 2014), daardoor is vergoeding vaak mogelijk door zorgverzekeraar of werkgever. Zie mijn website voor actuele informatie https://ademtij.nl/

Kaart & Adres

Adres
Heerengracht 29
7941 JJ Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 2
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.