Home » Agenda » 8 weekse mindfulnesstraining
Aanbieder Ademtij
Datum 16-09-2021 13:30 - 16:00
Locatie Studio Heerengracht
€ 375,-inclusief intake; werkboek & audio; en deelname aan stiltedag

8-weekse MINDFULNESSTRAINING

Mindfulness helpt je om meer aanwezig te zijn bij je ervaring van dit moment, zonder er over te oordelen of juist op te merken dat je er over oordeelt. We zijn vaak met ons lichaam op de ene plaats en in gedachten ergens anders. Het unieke van elke ervaring - aangenaam of minder  aangenaam - gaat hierdoor aan ons voorbij.

Piekeren, stress en pijn

  • Mindfulness leert je op een andere manier met piekeren, stress en pijn om te gaan. Je leert er bij aanwezig te blijven om betere keuzes te maken in wat er nodig is. Aan de andere kant oefen je met het verleggen van je aandacht, waardoor je gemakkelijker kunt loslaten.

Vriendelijkheid

  • We kunnen erg streng zijn voor onszelf (en anderen). Mindfulness leert om regelmatig even de tijd te nemen om rustiger en vriendelijker te zijn. 

Deze 8-weekse officieel erkende mindfulnesstraining start op donderdagmiddag 16 september 2021 in groepsverband (4-8 dlnrs). De training is van 13:30 - 16:00u, inclusief pauze. Alle data zijn: 16, 23 en 30 september; 7, 21 en 28 oktober; 4 en 11 november. De Stiltedag is op zondag 31 oktober van 10:00-16:00u. 

Ik ben gecertificeerd VMBN categorie 1 trainer (sinds 2014), hierdoor is vergoeding door zorgverzekeraar of werkgever vaak mogelijk (kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness).

Zie mijn website voor actuele informatie https://ademtij.nl/ of neem direct contact met mij op via info@ademtij.nl  of 06-19007043. 

Kaart & Adres

Adres
Heerengracht 29
7941 JJ Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 4
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.