Home » Agenda » Spirituele ontmoetings avond
Aanbieder Medium Creatief Centrum de Witte Arend
Datum 16-09-2021 17:30 - 21:00
Locatie Medium Creatief Centrum de Witte Arend
€ 15,-Prijs is inclusief koffie, thee, en wat lekkers.

Spirituele ontmoetings avond

Spirituele ontmoetings avond, gezamenlijke maaltijd, meditatie

Waarom deze avond?

In deze bijzondere overgangstijd organiseert het centrum de ‘ Witte Arend’, vanaf half september 2021 twee keer per maand spirituele ontmoeting avonden door de week. Mensen zoeken in deze tijd naar extra verbinding. Daarom bied centrum de ‘ Witte Arend ‘, deze mogelijkheid aan voor een ieder dit wil.


Wat kan je verwachten?

We startten de avonden met een gezamenlijke maaltijd. Iedereen neemt wat te eten mee. Zodat we met elkaar de maaltijd kunnen delen.

We gaan daarna mediteren. Je krijgt krachtige afscherming oefeningen aangereikt die in Lemuria/Atlantis werden gebruikt, maar ook energetisch verhogende oefeningen. Tezamen met sjamanistische oefeningen kom je in je eigen volledige krachtige verbinding.

 

Praktische informatie: Max 4 personen per keer

Note: Doorgang vind alleen plaats als er minimaal 2 personen zich hebben opgegeven voor een avond.

Aanmelding: Dit kan door je online op te geven via een aanmeldingsformulier. Aanmeldingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.

Kosten: €15,- per keer

Kaart & Adres

Adres
Veldhuisweg 7A
7955PP IJhorst

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.