Home » Beurs

Bezoekers informatie

Bewust Meppel organiseert de Beurs 'Bewust Leven'.

16 januari 2016 van 11 tot 16 uur 
Locatie: CSG Dingstede aan de Gerard Doustraat 13 in Meppel

In 2014 organiseerde Bewust Meppel de eerste Beurs Bewust Leven. Het aantal bezoekers was met ruim 1100 overweldigend. Nu, 2 jaar later hopen we er opnieuw een groot evenement van te maken met veel inspirerende mensen en activiteiten op het gebied van Bewust Leven.

16 januari 2016 van 11 tot 16 uur 

Bijna 60 standhouders presenteren vele manieren die leiden naar ontspanning en bewustwording. Met informatie-stands, workshops, lezingen, mini-consulten en presentaties krijgen bezoekers de kans om dit zelf te ervaren. Ze krijgen antwoord op vragen als: Wat draagt bij aan jouw gezondheid? Wat kun je doen om je ecologische voetafdruk te verkleinen? En hoe vind je meer balans in je leven? Ook voor kinderen zal er van alles te doen zijn en is er natuurlijk van alles te eten en te proeven. 

Kijk ook op Facebook

Locatie

De locatie is CSG Dingstede aan de Gerard Doustraat 13 in Meppel. De beurs is gratis toegankelijk en vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Op de beurs komen diverse pleinen. Zo zal er naast het centrale beursplein met informatiestands ook een foodplein, creaplein, massageplein, yoga-en meditatieplein en kinderplein zijn. 

Muzikale opening

Om 11.00 uur wordt de beurs geopend met een prachtig lied van zangeres Sigrid Hof begeleid op de piano door Robijn Tilanus.

Workshops en presentaties

Bij de ingang van de beurs vind je een informatiestand met alle info over deelnemende bedrijven en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de workshops en behandelingen van de dag. Een schema kun je hier downloaden.Voor sommige workshops of mini-consulten kan een kleine bijdrage in de kosten worden gevraagd.
Diverse ondernemers gaan zich bij hun stand presenteren o.l.v. Geert Zomer van Professionals in beeld

Cadeau

De eerste 1000 beursgangers ontvangen bij de ingang een biologische katoenen tas met een paar verwennerijen. Men kan deze tas zelf vullen bij de stands en bedrijven met promotiemateriaal. Op deze manier willen we voorkomen dat bezoekers naar huis gaan met een tas vol folders van iets wat hen niet aanspreekt. Elke 100e bezoeker wordt verwelkomd met een cadeau ter beschikking gesteld door één van de deelnemende bedrijven.

Catering

De catering wordt verzorgd door Kookgenoten. Schuif aan voor een heerlijke biologische maaltijd. Ze serveren ook brood en zoetwaren gebakken door De Bakstee.
Koffie is verkrijgbaar bij Frans de Grebber en thee bij Yogi Tea. De opbrengst van deze biologische thee gaat voor 50% naar De arme kant van Meppel. Daarmee draag je dus bij aan het welzijn van de ander in onze regio.
Dit alles is te vinden op het foodplein.

Parkeren

Kom je met de auto, kies dan één van de volgende opties:

Parkeren langs de straat of in de wijk wordt niet op prijs gesteld. Volg altijd de aanwijzingen van de verkeerswachters Zo houden we het ook fijn voor de bewoners rond de beurslocatie. 
Of kom met de fiets, dan vervuil je niets.

Lees hier waarom Karel er dit jaar ook bij wil zijn...

Bewust Leven, een dag uit voor het hele gezin.

Bekijk de video-impressie uit 2014 gemaakt door MRise Media.

Ook andere bewuste platforms organiseren deze dag een beurs in hun eigen woonplaats in de noordelijke regio. Kijk hier voor het aanbod.

Foto-impressie (gemaakt door Eva Flendrie) van de beurs in 2014 waar we met 55 standhouders ruim 1100 bezoekers ontvingen.