Home » Beursinformatie standhouders

Beurs Bewust en Duurzaam Leven

Stad en Esch, zaterdag 13 januari 2018

Op zaterdag 13 januari organiseert Bewust Meppel samen met Bewust Steenwijk opnieuw een grote inspiratiebeurs. Bewuste en duurzame ondernemers uit de regio presenteren zichzelf met informatie-stands, workshops, lezingen, mini-consulten en presentaties.

Inschrijven 

Sponsor informatie

Standhouders op de beurs!

Tips en tops voor deelnemers

Met deze beurs willen we de inwoners uit de regio rond Meppel en Steenwijk kennis laten maken met het regionale aanbod op het gebied van bewust en duurzaam leven. Dit kan als jij en je collega's standhouder worden op de beurs. 

De beurs vindt plaats in de nieuwe locatie van Stad&Esch in Meppel (nabij het station). We maken gebruik van de aula en klaslokalen op de begane grond. De aanwezige tafels gebruiken we als basis voor de presentatieplekken. We hebben de beursvloer ingedeeld in verschillende pleinen waar jij je kan presenteren.

.

De deelnamekosten voor de beurs zijn per presentatieplek €80,- (excl. BTW) als je lid bent van een bewust netwerk. Niet leden betalen €100,- (excl. BTW) voor een presentatieplek. Kosten voor aanvullende materialen ten behoeve van een presentatieplek zijn voor rekening van de standhouder.

Hiervoor krijg je:

 • een presentatieplek van 2 meter op een tafel of in een kraam. De tafels worden eerst ingedeeld, er zijn 3 presentatieplekken per tafel. Wil je meer ruimte kies dan voor een dubbele presentatieplek. Bij het massageplein en (ouder)kindplein worden de presentatieplekken in overleg vorm gegeven.
 • de mogelijkheid om bij te dragen aan een gevarieerd programma-aanbod in de vorm van workshops, proeflessen en miniconsulten. 
 • de mogelijkheid om je voorkeur aan te geven voor een plein. Als een plein vol is wordt er contact met je opgenomen voor alternatieven.
 • de mogelijkheid om samen met collega standhouders invulling te geven aan het plein en/of een aanvullend programma. Samenwerking tussen standhouders stellen wij zeer op prijs.
 • een vermelding op de binnenpagina van Nieuwe Meppeler en Steenwijkerland Expres waar in een dubbele hartpagina informatie over de beurs, de standhouders en programma-aanbod wordt opgenomen. Deze wordt dinsdag voor de beursdag geplaatst.
 • regionale promotie van de beurs door een vermelding op de voorpagina van de Nieuwe Meppeler, Steenwijkerland Expres, Westervelder, Wolder Courant en Staphorster. Deze wordt dinsdag voor de beursdag geplaatst.
 • promotie van de beurs als geheel door persberichten in de lokale media.
 • promotie van de beurs door verspreiding van posters en promotiemateriaal in Meppel en omgeving.
 • vermelding in flyers met de beursvloer en deelnemers die uitgedeeld worden bij de ingang.
 • mogelijkheid om zelf poster en flyers te verspreiden bij eigen netwerken om zo samen een breed publiek te bereiken.
 • volop social media aandacht voor de beurs.

​Impressie van de tafels die de basis zijn voor de presentatieplekken.

 

 

 

Daarnaast kunnen ondernemers kiezen om sponsor te worden. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk hier voor meer informatie over sponsormogelijkheden.

Leden van de Bewust Meppel en Bewust Steenwijk hebben de mogelijkheid om mee te doen aan de gezamenlijke advertentie die in het najaar en begin januari geplaatst worden in de Nieuwe Meppeler en Steenwijkerland Expres.

De beurs biedt plek aan:

 • regionale ondernemers die werkzaam zijn op het gebied van welzijn en gezondheid vanuit de mens als geheel (allerlei vormen van therapie, voeding, coaching, mindfulness, ouder-kind relatie, yoga, tai chi ..).
 • regionale ondernemers die bewust kiezen voor fair-trade, biologisch(-dynamisch), lokaal en circulair 
 • regionale ondernemers die werken op basis van duurzaamheid
 • organisaties die zich inzetten voor een duurzame wereld waar iedereen telt, dicht bij en ver af.

Kijk hier voor een impressie van de beurs bewust leven in 2016

Algemene voorwaarden bij inschrijving