Aanbieder Mark Visscher
E-mail info@in-extenso.nu
Website www.in-extenso.nu
Telefoon 0522-750458
Adres Blankenstein 265
Postcode 7943 PG
Plaats Meppel
KvK 01124125
 
Categorie Bewustzijnsontwikkeling
 
Aangesloten bij
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
VBAG - Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze


Meer van deze aanbieder:
Lichaamsgerichte therapie
EMDR


Being

Integrale therapie: Fysiologie - Psychologie - Filosofie

Bewustzijn:

Being is de dynamiek van het met aandacht aanwezig zijn. Het is de continue verplaatsing van aandacht op datgene wat je op dat moment, bewust of onderbewust, belangrijk vindt. De vraag is: Op wie, wat of waar richt je de aandacht?

Klachten kunnen een duidelijke oorzaak hebben, maar vaak ook niet. Het is dan de kunst om samenhang te vinden tussen de lichamelijke problematiek en de psychische factoren (en omgekeerd). Een mate van bewustzijnsontwikkeling is nodig om vervolgens de harmonie en verbinding tussen deze delen duurzaam te herstellen.  


Oosterse filosofie:
Jin Shin Jyutsu is een Oosterse filosofie om het bewustzijn te verhogen en genezing te stimuleren. Primaire emoties als angst, verdriet, boosheid, zorgen maken en stress verstoren de harmonie van de energetische banen in het lichaam. Hierdoor kunnen stagnaties en symptomen ontstaan zoals: vermoeidheid, slapeloosheid, lusteloosheid, hyperventilatie, onbalans, scheefstand, spierspanningen, pijnen, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, spijsverteringsproblemen, allergieen, hormonale disbalans, kouwelijk of oververhit, somberheid, depressie, onderdrukken van gevoelens en emoties, (hoog) sensitief persoon, hoge of lage bloeddruk, weerstand verhogen, immuunsysteem versterken, vocht vasthouden, ..

Behandelkunst:
De client ligt geheel gekleed op de speciale behandelbank. Op het lichaam bevinden zich twee paren van 26 Veiligheids Energie Sloten (VES). Deze VES punten hebben connectie met 3 hoofdstromen en 12 orgaanstromen vergelijkbaar met meridianen. Het harmoniseren van deze stromen gaat met behulp van de VES punten. Lichte aanraking met de handen van specifiek gekozen VES punten zal helpen de stagnatie op te heffen en de harmonie te herstellen. De handen van de behandelaar werken als het ware als startkabels waarmee een accu wordt opgeladen. De client richt zich tijdens de behandeling op het gevoel en het ervaren van secundaire emoties als vreugde, tevreden en liefdevol zijn. 

Voor meer informatie zie: www.in-extenso.nu


 

 

Powered by webXpress