Home » Carencommunication

 

 

Updates voor je website of folder.

Wil je eigenlijk je website bijhouden, maar heb je geen tijd? Heb je wel ideeen, maar moeten ze nog worden bijgeslepen?

Karin – Caren Communication heeft jarenlang ervaring in het onderhouden van websites, maken van webpagina's, schrijven van tekst en het publiceren van allerhande informatie in woord en beeld. Ook de invloed van social media en zoekmachine woorden hebben daarin een plaats. Leden van Bewust Meppel kunnen van deze expertise profiteren. 

On-line zichtbaar, en dan?

Veel ondernemers hebben een website gemaakt of laten maken. Klaar dus, of toch niet? Er zijn vaak nieuwtjes te vertellen of wijzigingen door te voeren. Ben je nog niet on-line, websites en social media inrichten hoort ook tot de mogelijkheden. Caren Communication wil jou ondersteunen, zodat jouw specifieke doel de verdiende aandacht krijgt.

Beheer

Wellicht wil je het onderhoud van je website uit handen geven. Of misschien wil je juist zelf het beheer uitvoeren, maar wil je graag wat instructies hoe het op jouw site werkt. Ontzorging of tijdelijke begeleiding, beide opties zijn mogelijk.

Tekst schrijven

Je weet wel wat je wilt vertellen, maar aan het einde van je werkdag heb je geen zin om nog iets te schrijven. Caren Communication doet het graag voor je. Jij hoeft de tekst alleen nog maar door te lezen en een paar puntjes op de i te zetten, zo gaat het actualiseren van content een stuk sneller.

Meer communicatie

Naast internet doen flyers, folders en kaartjes ook nog steeds veel voor je promotie. Content voor drukwerk of hand-outs kan ook voor je bijgewerkt of opgemaakt worden.

Kennismaking

Leden van Bewust Meppel krijgen een vrijblijvend kennismakingsgesprek op hun eigen locatie. Tijdens dit gesprek kun je zelf aangeven welke ondersteuning relevant is. Diensten worden als onderdeel aangeboden en daarmee wordt een pakket samengesteld. Zo weet je welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en welke prijs daarvoor geldt. Voor leden van Bewust Meppel geldt een kortingstarief van 15% op de totaalprijs. Informatie kun je rechtstreeks bij Karin van de Brake opvragen, aanmelden mag via info@bewustmeppel.nl Karin neemt dan contact met je op.

Caren Communication

Karin van de Brake

Steenwijk

Internet: www.carencommunication.nl

E-mail: karin@carencommunication.nl

Telefoon 06-27210598