Aanbieder Ilona van der Kley
E-mail info@ilonavanderkley.nl
Website www.ilonavanderkley.nl
Telefoon 06-27287045
Adres Bezettingslaan 9
Postcode 7943 CP
Plaats Meppel
KvK 1174759
 
Categorie Coaching
 


Meer van deze aanbieder:
Psychosociale therapie
Sterven en rouw


Ilona van der Kley Coaching Therapie

Jarenlang werkte ik als personeelsadviseur in het bedrijfsleven, zorg en welzijn. Hierbij begeleidde ik managers en medewerkers bij allerlei vragen rondom werk. Waarbij ook altijd persoonlijke processen, belemmeringen, verliezen en veranderingen aan de orde kwamen. Want we werken immers vanuit wie we zijn en vanuit dat wat we hebben meegemaakt.

Toen ik zelf te maken kreeg met ziekte en een aantal verliezen, waarbij ik een periode niet wist hoe ik verder kon, heb ik gerouwd, geleerd, gehuild, gelachen, angsten overwonnen, gerend, gedanst, en nog veel meer! Kortom op vele manieren aan mezelf gewerkt. 

In mijn eigen praktijk begeleid ik nu anderen bij hun persoonlijke ontwikkelingsprocessen, groei en heling, zodat ook zij met liefde en kracht in het leven staan. 
Ik maak gebruik van diverse technieken, waarbij het uitgangspunt is om je lichaam, je verstand, je gevoelens en je intuïtie (weer) te laten samenwerken, zodat er meer draagkracht ontstaat. Dat wat je te dragen hebt, kun je niet veranderen, wel de manier waarop je er mee om kunt gaan.

Het is telkens weer heerlijk om iemand de deur uit te zien lopen met meer rust, vertrouwen, mogelijkheden, ideeën en plannen.

Voel je uitgenodigd om mijn website te bezoeken of om te bellen voor meer informatie of een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuws

Powered by webXpress