Aanbieder Willemijn van Schilfgaarde
E-mail schakeren@kpnmail.nl
Website schakeren.nl
Telefoon 06 - 2004 9826
Adres Zuideinde 18
Postcode 7941 GH
Plaats Meppel
KvK 04088534
 
Categorie Coaching
 


Meer van deze aanbieder:


Schakéren

Schakéren:

Schakéren richt zich op bewustwording en het resultaatgericht in beweging komen van mensen. Vanuit de gedachte: weet wat je doet, en doe dan wat je wilt.


Schakéren staat voor nuance zoeken en kleur bekennen. Dit zijn voor mij de twee scharnierpunten waarop mensen in beweging komen. Lukt het om op deze punten in beweging te komen, dan kan je staan voor je eigen identiteit én het verschil met anderen.


Aanbod van Schakéren:

  • Individuele coachingtrajecten voor werkgerelateerde coachvragen en persoonlijke ontwikkeling
    Vanuit jou vraag werken we naar antwoorden die alleen jij kan geven. Hiervoor gebruik ik technieken uit het verbindend communiceren, dansvloeren, beweging en intuïtieve coachtechnieken.

  • Kennismaking met het gedachtengoed van Marshall Rosenberg: verbindend communiceren.
    Bij verbindend communiceren verkennen we wat in ons leeft via de emotie en behoefte. Wat je ergens van vindt is minder belangrijk dan hoe je het ervaart. Onze emotie leert ons namelijk of een behoefte wordt ingevuld of niet. En als we dat weten kunnen we vragen stellen in plaats van eisen.

  • Een duurzaam gesprek
    Duurzaamheid gaat tegenwoordig over energietransitie en co2-reductie. Maar waar stop jij je energie in? Van ecologische voetafdruk tot het aantal reiskilometers van je eten op je bord: alles wat bijdraagt aan een leefbare wereld in de toekomst kan besproken worden. Durf jij een uitdaging aan te gaan die bijdraagt aan minder afval, minder plastic, minder reiskilometers, eerlijke handel of gezonde mensen?


Nieuws

Powered by webXpress