Aanbieder Wilma Bast
E-mail puur@natuurlijkwilmabast.nl
Website www.natuurlijkgezondwilmabast.nl
Telefoon 06 - 11 91 13 39
Adres Gerard ter Borchstraat 53
Postcode 7944 GM
Plaats Meppel
KvK
 
Categorie Familieopstellingen
 


Meer van deze aanbieder:
Mindfulness
Natuurgeneeskunde


Wilma Bast Natuurgeneeskunde

FAMILIEOPSTELLING

Een opstelling laat ons snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Opstellingen helpen om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. Dit grotere geheel kan je directe familie zijn, je voorouders, of je werkomgeving. Pas als de verstrikkingen zichtbaar worden, kunnen we nieuwe mogelijkheden vinden om ons los te maken van hardnekkige patronen.


Een techniek die ik graag gebruik is de tafel opstelling. In tegenstelling tot de klassieke opstelling doen we dit niet in een groep met representanten. Het is een individuele sessie waarbij we samen kijken naar wat er speelt en waarmee je duidelijke inzichten krijgt.


Waarmee kan een opstelling jou helpen?

  • ​Vragen binnen de familie. ​Bijvoorbeeld: Hoe kan ik met mijn dominante zus omgaan?
  • Relationele vraag. Bijvoorbeeld: Wat is er nodig om de relatie met m'n partner te verbeteren?
  • Werksituatie. Bijvoorbeeld: Word ik door mijn baas gewaardeerd voor al mijn harde werk, of hoe voorkom ik een burn-out?
  • Ziekte en gezondheid. Bijvoorbeeld: Ik heb last van rugklachten. Wat zou een onderliggende oorzaak kunnen zijn?
  • Terugkerende patronen of overtuigingen. Bijvoorbeeld: Bij overheersend gedrag val ik stil. Hoe kan ik assertiever worden en beter mijn eigen mening verwoorden?
Opstelling via onze voorouders.
Er is ook een familie opstelling bij mij in de praktijk mogelijk, waarbij we meer naar een collectief familie geweten gaan. Patronen die als een rode draad door generaties in de familie doorgegeven worden. Dit is een inzicht-sessie uit de lichaamsgerichte therapie en het systemisch werk (familieopstellingen). We kijken samen naar wat we tegenkomen in het energetische veld van je familie. Het biedt de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kijken naar wat er speelt in je leven. Door onverwerkte thema’s kunnen namelijk fysieke klachten, of telkens terugkerende negatieve gevoelens je dwars zitten. Door de diepere betekenis ervan te ervaren, tijdens één of meerdere sessies, openen zich nieuwe mogelijkheden.

Nieuws

Powered by webXpress