Home » Fotomelanie

Profielfoto voor Social Media

Een profielfoto is de eerste indruk die je online geeft aan toekomstige klanten en  collega’s op sites als Linkedin. Een goede profielfoto laat zien wie jij echt bent en bepaalt of iemand je wel of niet benadert voor een opdracht.
Gebruik jij een vrolijke vakantiefoto, een foto met je huisdier, een snel genomen selfie of helemaal geen profielfoto, dan is het hoog tijd om een goede foto te laten maken.

Bewust Meppel organiseert, in samenwerking met Melanie van der Linden, FotoMelanie, twee keer per jaar een profielfoto sessie voor ondernemers voor een aantrekkelijk tarief. Kijk in de ondernemersactiviteiten voor de eerstvolgende profielfoto sessie. Aanmelden voor deze sessies kan via Bewust Meppel of rechtstreeks bij Melanie.

Bedrijfsreportage

Op een bedrijfs-website is alleen een profielfoto meestal niet voldoende. Je website en PR-materiaal zoals flyers en brochures zijn het middel om in beeld en tekst te laten zien wat je jouw klanten te bieden hebt. Denk hierbij aan foto´s van je bedrijfsruimte, de dienst die je levert en de evt. producten.
Om een goed en professioneel beeld van je bedrijf neer te zetten gaan we eerst rond de tafel om wensen en visie te bespreken.
De fotosessie die daarop volgt is een reportage op maat, speciaal van en voor jouw bedrijf.

Bewust Meppel organiseert, in samenwerking met Melanie van der Linden, FotoMelanie, twee keer per jaar een profielfoto sessie voor ondernemers voor een aantrekkelijk tarief. Zij verzorgt ook de bedrijfsreportages. Kijk in de ondernemersactiviteiten voor de eerstvolgende profielfoto sessie. Aanmelden voor deze sessies kan via Bewust Meppel of rechtstreeks bij Melanie.

FotoMelanie

Vanaf mijn jonge jaren loop ik rond met mijn camera en fotografeer ik mens en natuur. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd in de professionele fotografie. In mijn vrije tijd vind je mij met camera in het bos of De Wieden. De natuur biedt mij rust en prikkelt mijn creativiteit Naast profiel-en bedrijfsfotografie deel ik mijn kennis en enthousiasme over fotografie graag in kleinschalige fotocursussen bij mij thuis aan de keukentafel.  .

Tarieven en ledenkorting:

Profielfotosessie speciaal voor Bewust Meppel € 30,- ex. btw
Uitgebreide profielfotosessie van een uur € 85,- ex. btw*
Bedrijfsreportage van 3 uur € 255,- ex btw*
* Leden van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk ontvangen een korting van 10%