Home » Fotomelanie

Buitenprofielfoto of een reportage.

Een goede profielfoto laat zien wie jij echt bent. Melanie van der Linden van Fotomelanie komt bij je thuis of neemt je mee naar de natuur in. Deze foto's kun je plaatsen op je website of je Social Media. Maak een afspraak en betaal € 65,- i.p.v. € 75,-. Een complete reportage kost 175,-.

Prijzen zijn exclusief btw. 

"Fotograferen is voor mij een manier van leven. Ik fotografeer vanaf mijn jeugd. Van elke reportage en workshop geniet ik volop. Voor een ludiek plan pak ik direct mijn camera en ik sta open voor ideeën. Mensen die mij goed kennen typeren mij als: enthousiast, gedreven en geduldig.

We leven in een jachtige maatschappij met steeds minder aandacht voor mens en natuur. Ik werk vanuit het principe dat rust en persoonlijke aandacht mensen creatief kan prikkelen.

In de workshops zorg ik voor een rustige opbouw zodat ieder aan bod komt en tijd krijgt om zich te ontwikkelen.

Bij de foto-sessies neem ik de tijd, zodat mensen zich op hun gemak voelen. Samen kiezen we een mooie passende plek waar de foto’s gemaakt worden en werken toe naar het resultaat: pure en persoonlijke foto’s."

Twee keer per jaar organiseert Bewust Meppel een Fotoshoot voor ondernemers.

Informatie kun je rechtstreeks bij Melanie van der Linden opvragen, aanmelden mag via info@bewustmeppel.nl Melanie neemt dan contact met je op.