Aanbieder Froukje Roskam
E-mail info@puurvoedsaam.nl
Website www.puurvoedsaam.nl
Telefoon 06 43514931
Adres Citroenvlinder 163
Postcode 7943 RG
Plaats Meppel
KvK 86425781
 
Categorie Gezonde leefstijl
 

puur voedsaam

 

Ik ben Froukje Roskam, getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen. In mijn bedrijf puur voedsaam werk ik als voeding en leefstijl coach. Daarnaast werk is als HBO verpleegkundige en ben ik in opleiding voor orthomoleculair therapeut.

 

In mijn bedrijf werk ik vanuit de holistische mens visie en het systeem denken. Ik mijn werk besteed ik aandacht aan lichaam,ziel en geest. Deze drie moeten met elkaar in balans zijn om te zorgen dat het goed met ons gaat. Treden er verstoringen op, dan raken we uit balans met ziekte als gevolg.

 

Ik zal dan ook alle drie de aspecten bespreken in de intake en meenemen in het behandelplan. Mijn doel is om herstel te creëren van binnenuit om zo de juiste optimale werking van cellen, weefsels en organen te bewerkstelligen. Dit zal zorgen voor een beter functioneren van uw energie- en hormoonhuishouding, spijsvertering, stofwisseling, huid, bloedglucoseregulatie, hart- en bloedvaten, weerstand, zenuwstelsel en geestelijke en emotionele balans.

 

Ben u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen? wilt u graag gezonder leven? Kamp u met ongemakken waar u nu wel eens vanaf wilt, toch die extra kilo’s eraf of misschien wat kilo’s erbij. Het kan allemaal. Ik help u graag naar een energieker leven.

Een greep uit de klachten waarmee u bij mij kan komen:

Allergieën, Hoge of lage bloeddruk, bloedsuiker schommelingen, cholesterol, concentratie problemen, darm klachten, diabetes type II, energie en vitaliteit, eczeem, fibromyalgie, Gewrichtsklachten, Hart- en vaat- aandoeningen, hoofdpijn, huid klachten, immuunsysteem, libido, menopauze, migraine, ondergewicht, overgewicht, pijn, pré zwangerschap, prostaat, schildklier, slaapkwaliteit,  spier krampen of pijn, vermoeidheid, klachten van het zenuwstelsel, zwangerschap.

 

Om tot een behandelplan te komen maak ik gebruik van verschillende meetmethodes. De Tanita bodyscan, een veel gebruikte meetmethode in de sportwereld om vetpercentage, gewicht, spiermassa, vochtpercentage en metabolische leefstijl gemeten worden. En als hulpmiddel De Quantum analyzer  (bio resonantie) waarbij weerstanden in het lichaam worden gemeten. Dit apparaat helpt mij om gerichter behandelingen in te kunnen zetten.

 

Ervaringen:                                                                                                       Bezoekersadres: Zomerdijk 5c Meppel

  • 3care specialist                                                                                        
  • Vitamine coach (OPFG)                                                                                         
  • Ervaringsdeskundige
  • Hbo verpleegkundige
  • Orthomoleculair therapeut i.o 

 

Ik ben aangesloten bij beroepsverenigingen het V&VN en het MBOG.
Powered by webXpress