Home » Ik ben een professional » Advertentie

Gezamenlijk adverteren in de Meppeler Courant huis-aan-huis.

Gezamenlijk adverteren is een mooie gelegenheid om tegen relatief lage kosten nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf onder de aandacht te brengen. Bewust Meppel plaatst 3 tot 4 keer per jaar een advertentie in de Meppeler Courant huis-aan-huis. 

De advertentie gaat een kwart pagina beslaan bij minimaal 8 deelnemers. Bij minder of meer deelnemers wordt gekeken of plaatsing in een ander formaat mogelijk is. Bovenaan komt het logo van Bewust Meppel met de naam van onze website. Daaronder is plaats voor advertenties van jullie bedrijven met een formaat van 6 cm breed en 3, 6 of 9 cm hoog. Daarin kun je een logo plaatsen of een vermelding maken van een cursus of workshop. Je kunt ook kiezen voor meerdere keren plaatsen.

Prijzen full-color excl. BTW
formaat 1 x plaatsen 2 x plaatsen 3 x plaatsen  4 x plaatsen
6 cm breed bij 3 cm hoog € 35,- € 65,- € 95,- € 125,-
6 cm breed bij 6 cm hoog € 65,- € 125,- € 185,- € 245,-
6 cm breed bij 9 cm hoog € 95,- € 185,- € 275,- € 365,-

 

 

 

 


Voor € 15,- kunnen wij de advertentie voor je opmaken.

De eerstvolgende advertentie wordt geplaatst op 8 januari 2019. 

De opmaak van de advertentie wordt gedaan door Karin van de Brake van Carencommunication karin@carencommunication.nl Mail haar voor informatie en deelname en ontvang specifieke informatie over je upload.

* prijzen zijn excl. BTW

Heb je naast de Meppeler Courant huis-aan-huis ook interesse voor om dezelfde advertentie te plaatsen i.s.m. Bewust Steenwijk in de Steenwijker courant huis-aan-huis dan krijg je daarop € 5,- korting.

Eerder geplaatste advertenties zijn hier te downloaden.