Aanbieder Thera Tromp Meesters
E-mail info@theratrompmeesters.nl
Website www.theratrompmeesters.nl
Telefoon 06 - 51 55 59 10
Adres Handellaan 106
Postcode 8031 DE
Plaats Zwolle
KvK 71079467
 
Categorie Kunstzinnig-creatief
 

Intuïtief Tekenen

Workshops voor volwassenen: creatief en verdiepend

Je inzicht vergroten

De Intuïtieve Tekenworkshops voor Volwassenen geven op een speelse manier inzicht in jezelf. Je wordt je bewust van issues die onder de oppervlakte bij je leven. De intuïtieve teken workshops worden gehouden in een traditioneel 19e eeuws huis dat deel uitmaakt van het prachtige IJssellandschap aan de zuidkant van Zwolle. Naast bewustwording zoeken we natuurlijk ook ontspanning en gezelligheid met elkaar. Door de bescheiden groepsgrootte van maximaal 5 personen komt iedereen ruim aan bod. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen: juist dan komt je onderbewuste goed naar boven.

Natuurvolkeren
Ik voel me verbonden met de IJssel, het landschap en de IJsselflora. Oude verhalen passen daar goed bij. Ze zijn een voortvloeisel van de natuurvolkeren die ooit de wereld bevolkten. Door de eeuwen heen zijn verhalen van het ene naar het andere land doorverteld. Ze vormen de weerslag van de vroegere reële wereld. We gaan met de wijsheid van het verhaal aan de slag. Waar raakt het jouw eigen levenswandel? Je zult het ontdekken en dat maakt de workshop heel boeiend voor je.

IJsselbloemen
Wilde bloemen hebben allemaal hun specifieke kenmerken. Wat schuilt daar achter? Samen met kruidendeskundige Marjoleine Dijk onderzoeken we de planten. Wat betekent de plant gevoelsmatig voor je? Meditatie laat je dieper kennismaken met de plant en door de intuïtieve planten-tekening die je gaat maken kom je dichter bij jezelf.

Lekker tekenen en kleuren
Of je goed kunt tekenen of juist niet maakt niet uit. Wees misschien maar blij dat je onbeholpenheid gezien mag worden. Juist dat kan je verder brengen op je pad. Het wordt een workshop vol verbazing, diepgang en gezelligheid

Doe je mee? Je bent van harte welkom.Nieuws

Powered by webXpress