Aanbieder Mark Visscher
E-mail info@in-extenso.nu
Website www.in-extenso.nu
Telefoon 0522-750458
Adres Blankenstein 265
Postcode 7943 PG
Plaats Meppel
KvK 01124125
 
Categorie Lichaamsgerichte therapie
 
Aangesloten bij
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
VBAG - Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze


Meer van deze aanbieder:
EMDR
Bewustzijnsontwikkeling


Body

Integrale therapie: Fysiologie - Psychologie - Filosofie

Spierspanningen:
Verschillende vormen van acute en chronische stress zetten zich in de loop van het leven steeds dieper vast in het lichaam. Deze opgeslagen diepe spanningen in de spierlagen zetten het zenuwstelsel onder druk. Hierdoor kunnen pijnklachten ontstaan en lichamelijke processen verstoord raken. 

Klachten die hierdoor kunnen ontstaan zijn onder andere:
pijnlijke en stijve rug, hernia, ischias, nek- en schouderklachten, whiplash, hoofdpijn, migraine, scheefstand van bekken, pijnlijke gewrichten (schouders, ellebogen, polsen, SI gewrichten, heupen, knieën, enkels), verkrampte spieren, tintelingen in ledematen, achillespees en voetproblemen, maag- en darmproblemen (zoals brandend maagzuur, obstipatie, diaree), duizeligheid, licht in hoofd, baby's die veel huilen, reflux, onrust.

Diepe ontspanning:
De lichaamsgerichte therapie heeft als doel om de opgeslagen vormen van stress in de spierlagen te ontspannen. Deze spanningen bevinden zich zowel oppervlakkig als ook diep in het lichaam, langs de wervelkolom. De toepassing is mild en voor iedereen geschikt van baby's tot ouderen.

De behandeling:
U ligt geheel gekleed op de speciale behandelbank, u kunt zelfs uw schoenen aanhouden. De behandelaar kan met behulp van reflexmatige, kleine bewegingen van de enkelgewrichten een duidelijk beeld verkrijgen van de plaats en richting van de spierspanningen. Doormiddel van milde impulsen met de duim zal de behandelaar de exacte locatie en precieze richting van de spierspanning behandelen. Binnen drie dagen na de behandeling ondervindt de cliënt, in de meeste gevallen, al het effect van deze aanpak.

kijk voor meer informatie op: www.in-extenso.nuPowered by webXpress