Aanbieder Muriël Reineman
E-mail muriel.reineman@gmail.com
Website www.reineman.net
Telefoon 06 - 13 35 23 37
Adres Tuinweg 29
Postcode 7944 AB
Plaats Meppel
KvK 63042444
 
Categorie Lichaamsgerichte therapie
 
Aangesloten bij
LVNT - Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten

Muriël Reineman - Holistische massage

Verlang je naar ontspanning en balans, en meer contact met je lichaam en gevoel? Wil je meer afgestemd zijn op wat jij nodig hebt? Wil je aandacht geven aan bewustwording en persoonlijke groei? Dan is massagetherapie wat voor jou.

HOLOS massagetherapie - Voelen wat je lichaam je vertelt
Met HOLOS-massagetherapie geef je aandacht aan zowel de fysieke, emotionele en psychische aspecten van je klachten. Het is een holistische lichaamsgerichte therapie bij zelfonderzoek en bewustwording. De massage nodigt je uit om voelend aanwezig te zijn bij dat wat aandacht vraagt in je lichaam. Het te gaan verkennen, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Bijvoorbeeld een benauwd gevoel, spanning in je buik, pijn in je onderrug, een vol hoofd; het kan van alles zijn. Wat er precies aandacht vraagt, bekijken we in het moment.

Jezelf serieus nemen in wat er in je leeft, geeft opluchting en bevrijding. Je leven kan lichter, soepeler en leuker worden. Je geeft het meer diepgang en betekenis. Zodra iets de ruimte krijgt, zonder oordeel, kunnen inzicht en verandering ontstaan.

In mijn praktijk geef ik HOLOS massagetherapie. Vaak combineer ik daarbij de volgende massagetechnieken:
Klassieke massage | Haptische massage | Holistic Pulsing | Reflexzone massage: bindweefsel, voetreflex | Chakra massage | Energetische meridianen massage

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van meditatie, bewustwordingsoefeningen en visualisatie.

Meer weten?
App of mail gerust en kijk eens op mijn website. Er is ook een leuk filmpje waarin wordt uitgelegd wat HOLOS massagetherapie is.


Nieuws

Powered by webXpress