Home » Lidmaatschap bij bewust meppel

Bewust Meppel is een netwerkorganisatie met als doel bewuste ondernemers te verbinden en zichtbaar te maken bij het publiek.
 

Wat houdt een lidmaatschap van Bewust Meppel in?

Lidmaatschap van Bewust Meppel biedt:

  • vermelding op de website in één of meerdere categorieën met mogelijkheid tot plaatsing  van activiteiten op de online-agenda (onze website scoort hoog bij zoekmachines en wordt op vele manieren onder de aandacht gebracht)
  • toegang tot activiteiten voor ondernemers zoals netwerkbijeenkomsten, trainingen, thema-avonden rond bewustwording; Werk mee aan één van de activiteiten waardoor je bedrijf meer in de picture komt te staan 
  • deelnemen aan activiteiten naar buiten gericht (o.a. Open Praktijkroute, thema-avonden, beurs, gezamenlijke advertentie)

Je kunt door in te loggen diverse dingen plaatsen op de website:

Profielpagina

Elk bedrijf heeft een eigen pagina op de website, dat is je profielpagina. Daarop kun je tekst plaatsen over wie je bent en wat je doet. Er staat altijd automatisch een link bij naar je eigen website en je e-mailadres. Ook worden je overige contactgegevens en een kaart geplaatst.

  • Gebruik in de tekst op je profielpagina graag het woord bewust of bewustwording om aan te geven wat maakt dat je bij Bewust Meppel bent aangesloten.
  • Vermeld ook je Social Media als je daar actief op bent. We kunnen je dan volgen en regelmatig berichten van je bedrijf delen. Plaats je activiteiten op Facebook of Twitter geef het dan aan ons door zodat we berichten kunnen delen.
  • www.facebook.com/bewustmeppel
    en https://twitter.com/BewustMeppel
  • Tip: Verwerk de 5 belangrijkste zoekwoorden in je profieltekst – dit helpt om gevonden te worden via Google e.a. zoekmachines.
  • Wij vragen je om ook een link naar ons op je eigen site te (laten) plaatsen als je die hebt. Dit is belangrijk en vruchtbaar voor het netwerk als geheel. Een leuke banner vind je hiernaast of kun je downloaden op http://bewustmeppel.nl/banner

Agenda-items

Je kunt agenda-items plaatsen. Standaard zitten er 5 bij je basisabonnement. Daarnaast kun je ze via de mail per 10 bijbestellen.

Deze activiteiten zijn zichtbaar op de standaard digitale evenementenagenda. Plaats je ze voor de 21e van de maand dan worden ze meegenomen op de gedrukte agenda van de maand erop die maandelijks op meer dan 30 plaatsen in Meppel en omgeving worden verspreid. Wil je daarvoor een reminder ontvangen, meld je dan hier aan.

Op het groepslessenrooster kun je je doorgaande lessen plaatsen. Deze vermeldingen blijven een heel jaar lang actief tenzij je ze verwijdert.

Foto's plaatsen

Je kunt zowel bij je profiel als bij je agenda-item een foto plaatsen.

Nieuwsitems

Op de homepage staan 3 actuele nieuws-items. Deze worden regelmatig vernieuwd. Heb jij nieuws van belang, schrijf een kort stukje en stuur dat met een foto naar info@bewustmeppel.nl

Ondernemersondersteuning

Als lid van Bewust Meppel kun je gebruik maken van onze ondernemersondersteuning met een prachtig aanbod om je bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen.

Nieuwsbrief

Je ontvangt regelmatig het ondernemersnieuws met nieuws en tips over ondernemen en het inspiratienieuws over bewustwording in de regio.

Regionaal

Bewust Meppel is een regionaal startpunt. Bedrijven die aangesloten zijn bevinden zich op maximaal 30 kilometer afstand van Meppel zodat de bereikbaarheid voor bezoekers optimaal is. Andere bedrijven kunnen zich aansluiten bij één van de andere platformen op het gebied van bewustwording.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Heb je vragen, mail of bel gerust voor assistentie. info@bewustmeppel.nl of 0522-245215