Home » Lidmaatschap bij bewust meppel

Bewust Meppel is een netwerk waar vraag en aanbod voor natuurlijk gezond (samen)leven elkaar vinden.

Wat bied Bewust Meppel jou als ondernemende professional op het gebied van bewustwording en natuurlijke gezondheid?

Zichtbaarheid

Bewust Meppel biedt ondernemende professionals op het gebied van bewustwording en natuurlijke gezondheid in de regio extra zichtbaarheid door:

  • vermelding als aanbieder op de website in één of meerdere categorieën
  • de mogelijkheid tot plaatsing van activiteiten op de online-agenda. 
  • je beheert zelf de content van je profielpagina en agenda-activiteiten. Je kunt zowel bij je profiel als bij je agenda-items een foto plaatsen.
  • deelname aan activiteiten bedoelt om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zoals de Beurs Bewust en Duurzaam Leven, themabijeenkomsten en de gezamenlijke advertentie.
  • op de homepage staan 3 actuele nieuws-items. Deze worden regelmatig vernieuwd. Heb jij nieuws van belang, schrijf een kort stukje en stuur dat met een foto naar info@bewustmeppel.nl
  • bij te dragen aan de maandelijkse informatie- en inspiratienieuwsbrief rond thema's van bewustwording en natuurlijk gezond leven. Deze wordt verzonden aan ruim 600 belangstellende in de regio.
  • extra zichtbaarheid via sociale media.

Onze website scoort hoog bij zoekmachines en wordt op vele manieren onder de aandacht gebracht. De website is een middel voor betere zichtbaarheid en is vooral gericht op "bussiness to public". Dit doen we via de digitale agenda, actuele nieuwsberichten en een meerdere zoekopties om een aanbieder te vinden (categoriën, naam, zoekterm).

Samenwerking

Bewust Meppel zoekt samenwerking met andere netwerken, organisaties en evenementen om zo de lokale ontwikkelingen op het gebied van bewustwording, natuurlijke gezondheid en duurzaam leven zichtbaar te maken. Als ondernemende professional ontvang je informatie over initiatieven in de regio Meppel - Hoogeveen - Zwolle.

Ondernemende professionals ontmoeten elkaar binnen het netwerk en ontwikkelen nieuw aanbod en werken samen. Op individueel niveau zijn al meerdere mooie samenwerkingen ontstaan.

Wij vragen je om ook een link naar ons op je eigen site te (laten) plaatsen als je die hebt. Dit is belangrijk en vruchtbaar voor het netwerk als geheel. Hier vindt je banners die je kan gebruiken.

Ondernemers ondersteuning

Je ontvangt regelmatig het ondernemersnieuws met nieuws en tips over ondernemen en ontwikkelingen op het gebied van bewust en duurzaam ondernemen in de regio.

Als lid van Bewust Meppel kun je gebruik maken van diverse mogelijkheden om je bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen. Zo is er een mogelijkheid om gezamenlijk te adverteren en zijn er met verschillende ondernemers afspraken gemaakt om jou te ondersteunen als ondernemer op het gebied van communicatie en administratie. Vind hier meer informatie.

Leden ontmoeten elkaar op netwerkbijeenkomsten en workshops/trainingen rond ondernemerschap en praktijkvoering. Bewust Meppel ontwikkeld zich op basis van de samenwerking met de leden. 

Initiatieven van ondernemers om gezamenlijk naar buiten te treden worden ondersteund.

Regionaal

Bewust Meppel is een regionaal startpunt. Bedrijven die aangesloten zijn bevinden zich op maximaal 30 kilometer afstand van Meppel zodat de bereikbaarheid voor bezoekers optimaal is. Andere bedrijven kunnen zich aansluiten bij één van de andere platformen op het gebied van bewustwording.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Lees hier onze abonnementsvormen en tarieven.

Wil je lid worden? Meld je dan aan door je in te schrijven via de button "inschrijven" op de home-page

Heb je vragen, mail of bel gerust voor assistentie. info@bewustmeppel.nl of 06-20049826