Aanbieder Irene van der Zee
E-mail info@irenescoachpraktijk.nl
Website www.irenescoachpraktijk.nl
Telefoon 06-83333326
Adres Zomerdijk 9E
Postcode 7942JR
Plaats Meppel
KvK 85796107
 
Categorie Loopbaanbegeleiding
 
Aangesloten bij
NOBCO - Nederlandse Orde van Beroepscoaches
LVSC - Beroepsvereniging en -register voor Coach
Supervisor en Organisatiebegeleider


Meer van deze aanbieder:
Coaching
Opleidingen


Irene's coachpraktijk

Na bijna 23 jaar op verschillende afdelingen bij de politie te hebben gewerkt, maakte ik in 2018 de overstap naar het vmbo, waar ik aan de slag ging als docent Nederlands. Als vrijwilligster werkte ik met laaggeletterden en NT2-ers. Onbewust was ik al die jaren al als coach aan de slag. Daarom besloot ik in 2021 de opleiding "Coachen met Ziel en Zakelijkheid" te volgen. In maart 2022 startte ik als gediplomeerde coach mijn bedrijf "Irene's coachpraktijk". Ik ben aangesloten bij zowel het NOBCO als het LVSC.

Ik werk vanuit een liefdevolle en empathische houding. Ik ben betrokken en oordeelvrij en ik maak zichtbaar wat ik belangrijk vind en hoe ik werk. Mijn werkwijze komt daarin transparant en gelijkwaardig over. In mijn verwachtingen en rol ben ik helder, waardoor ik duidelijkheid en veiligheid breng.

Als coach sluit ik aan bij jouw vraag / doel; ik vraag door, ik spiegel en ik maak patronen zichtbaar. Mijn methodieken sluiten aan bij jouw coachvraag. Daarnaast kijk ik vooruit, waarbij ik met jou meekijk wat jij nodig hebt om in de praktijk aan de slag te kunnen gaan. Mijn kracht ligt in het vergroten van jouw zelfvertrouwen.

Kijk voor voorbeelden van hoe ik werk op mijn website: Home - Irene's Coachpraktijk (irenescoachpraktijk.nl).

Als coachingstraject kun je bijvoorbeeld denken aan:
Persoonlijke groei:
Mijn voornemen is …, maar … .
Ik stel alles uit.
Ik ben bang om fouten te maken.
Ik MOET … .
Ik heb moeite met "nee” zeggen.
Ben jij er klaar voor om aan jezelf te werken? Wil jij de patronen waar jij tegenaan loopt doorbreken? Dan ben je hier bij de juiste persoon. Ik coach jou op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door het bereiken van jouw doelen.

Stress- en burnoutbegeleiding:
Heb je het gevoel dat je geen grip meer op jouw leven hebt? Zie je door de bomen het bos niet meer? Als ervaringsdeskundige kan ik jou hierbij helpen. Het krijgen van een burn-out is een wake-up call. Ik help jou graag om de balans in jouw leven terug te vinden en te ontdekken wat jouw doelen en dromen zijn.

Loopbaanbegeleiding:
Je wilt een studie doen, maar welke?
Ik doe nu een studie, maar mijn motivatie loopt hard achteruit.
Ik ben best goed in mijn werk, maar … .
Wat wil ik überhaupt gaan doen?
Loop jij tegen dergelijke zaken aan? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Samen zoeken wij uit waar je goed in bent, waar jouw interesses liggen en wie jij bent. Ik help jou inzicht te geven in wat je kunt, wilt en welke werkzaamheden / opleiding bij jou past.Powered by webXpress