Home » Netwerkeninmeppel

Elke maand worden er in Meppel en omgeving diverse bijeenkomsten georganiseerd waar ondernemers elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en elkaar kunnen versterken.

MeppelUnited

MeppelUnited  het zakelijk maatschappelijk platform voor de regio Meppel organiseert maandelijks een netwerkbijeenkomst op de laatste woensdagochtend van de maand in Herberg ’t Plein in Meppel voor bedrijven en zelfstandige professionals. Kosten € 3,-.

Meppel Open Coffee organiseert elke eerste woensdag van de maand van 9 tot 10.30 uur een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in Zizo aan de Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel. Je hoeft geen lid te zijn/worden. Aanmelden is wel gewenst. Kosten € 6,00 per keer voor de koffie/thee.

Bewust Meppel organiseert 2 maal per jaar een grote netwerkbijeenkomst met een workshop en aansluitend netwerken. Daarnaast wordt er 2 maal per jaar een kleine netwerkbijeenkomst gehouden waarin één van de ondernemers zijn of haar praktijk of bedrijf openstelt voor een beperkt aantal gasten. Ook worden er regelmatig trainingen georganiseerd waar ondernemers samen aan deel kunnen nemen.

 

   

Samenwerken is elkaar versterken.

Lees ook de blog De kracht van netwerken van Atty van de Brake