Home » Nieuws » Bewust in en uit de zon
Bewust in en uit de zon

Bewust in en uit de zon

We weten het inmiddels allemaal: de zon is heerlijk en geeft vitamine D, maar te veel zonlicht kan erg schadelijk zijn voor onze huid. Dus zoek vooral de schaduw op, vooral rond het middaguur.
Maar wat als je houdt van tuinieren, fietsen, wandelen, watersport of bijvoorbeeld werk hebt waarbij je veel buiten bent?

In synthetische zonnebrandcrème zit vaak parfum, parabenen, oxybenzone en nog meer gevaarlijke synthetische stoffen. Over het algemeen verstoren deze stoffen de balans in je hormoonhuishouding, kunnen ze kankerverwekkend te zijn of DNA schade veroorzaken. Je kunt ze dus beter vermijden.Bovendien zijn er vaak aluminium en nanodeeltjes toegevoegd. Van de laatste weten we nog veel te weinig af, dus dat smeer je toch niet op je gezicht?

Maar wat dan wel? 

Maak je eigen zonnebrandcrème in de workshop van Natuurlijke Geneeswijzen Meppel. Deze crème is veel gezonder voor je huid en makkelijk zelf te maken.

Schoonheidssalon Natuurlijk Wilma Bast verkoopt veilige produkten.

De laatste zonnecrémes en after-sun met 10% korting én een hip setje tasjes voor naar het strand
Bij een peeling product (de Microfoliant, de Thermafoliant of Cream exfoliant) een gratis minivakantie setje!
Bij aanschaf van twee bodyproducten krijg je een travel size setje 

ter waarde van 29 euro gratis erbij. Ook heel handig voor in de koffer! De salon is gesloten van 6 t/m 26 juli. Meer informatie... 

Maar kies waar het kan bewust om de zon te vermijden. In de schaduw wordt je ook bruin. Draag een hoed of petje, plaats een parasol en wandel en fiets in een schaduwrijk bos.

Geniet van de zomer!

Een bijdrage van Janet van der Molen