Home » Nieuws » Voetbalteam
Mens als voetbalteam in een wedstrijd

Mens als voetbalteam in een wedstrijd

‘Stel de mens voor als een voetbalteam in een wedstrijd, waarbij alle therapeuten als ‘coach’ op een andere plek in het stadion zitten. Elke therapeut/coach bekijkt dezelfde wedstrijd vanuit een andere hoek en stuurt vanuit die hoek het team aan.'

Zo gaat het ook bij Gezondheidspraktijk Woldstraat. De professionals werken als zorgverleners elk vanuit onze eigen discipline en proberen allemaal de patiënt/cliënt als mens met zijn/haar probleem te verbeteren. Door de korte lijnen kunnen ze hun therapieën, indien nodig, op elkaar laten aansluiten. Wanneer uw klacht beter vanuit meerdere ‘hoeken’ benaderd kan worden, overleggen ze dit met u, zodat u de juiste hulp krijgt.’

Op zaterdag 19 september a.s. houdt Gezondheidspraktijk Woldstraat een Open Dag van 10.00 tot 16.00. De praktijk is gevestigd aan de Woldstraat 73 te Meppel. 
Het thema van de Open Dag is ‘Buikpijnklachten’. De therapeuten die werkzaam zijn in de Gezondheidspraktijk Woldstraat, zullen hun zienswijze op dit thema graag met u delen.  Zij zullen dit doen aan de hand van verschillende presentaties. Charissa Esselbrugge zal ingaan op hoe voeding invloed heeft op de buik. De buik wordt in relatie gebracht met emotie (gebeurtenissen die moeilijk te verteren/verwerken zijn). Hans Netten en Marvin Roodakker gaan in op de embryologische ontwikkeling van de buik en hoe er vanuit osteopatische visie gekeken wordt naar buikkpijn-klachten. Marcus Wijnalda benaderd buikpijn vanuit een oosterse zienswijze met meridianen. Het programma vindt u hier.

In Gezondheidspraktijk Woldstraat zijn verschillende therapeuten gevestigd. Ze werken vanuit een holistische visie. In deze visie zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze zijn één geheel.

U kunt er terecht voor Acupunctuur en Shiatsu-therapie, Osteopathie, Psycho-dynamische therapie en Voedingsadvies. Tijdens de open dag willen zij u graag laten zien hoe zij gezondheid beleven en hoe ze hier in hun praktijk naar streven.

Gezondheidspraktijk Woldstraat, Woldstraat 73, 7941 LH  Meppel

Een bijdrage van Janet van der Molen