Home » Nieuws » Terugblik op beurs bewust leven
Terugblik op beurs Bewust Leven

Terugblik op beurs Bewust Leven

   

Afgelopen zaterdag kwamen wederom ruim 1000 bezoekers naar de beurs Bewust Leven die voor de 2e keer werd gehouden in CSG Dingstede. Dat Bewust Leven iets is wat mensen bezig houdt was te merken aan de grote interesse op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Ruim 60 standhouders lieten bezoekers kennis maken met iets wat daarbij aansloot. Het was vooral de ontspannen en ongedwongen sfeer waar veel bezoekers na afloop een compliment voor gaven. Rondlopen, snuffelen, ervaren en beleven, het kon allemaal zonder het gevoel te hebben dat je iets werd opgedrongen. Want bewust leven kan op vele manieren en je wordt alleen gelukkig als je daarvoor een manier kiest die bij jou past.
     Fotomelanie

Bedankt allemaal!

De organisatie prijst zich dankbaar en gezegend met zoveel mooie warme reacties. Zonder anderen tekort te doen willen we onze dankbaarheid met name uiten aan alle standhouders die voorafgaande maar ook tijdens de beurs verbinding zochten met elkaar en zo samen naar buiten konden treden, maar ook vooral aan de vele vrijwilligers en sponsoren die deze dag weer mogelijk hebben gemaakt. Kijk hier.  

     Lees nog meer reacties.

Bewust Leven is leven met aandacht en liefde voor jezelf, de ander en de wereld.

Bewust Leven stopt niet na deze beurs en we hopen dat de bezoekers iets hebben meegenomen van deze dag wat ze in hun leven in de praktijk gaan brengen. Want het doel is dat bewustwording steeds meer mag groeien en bij mag dragen aan een betere wereld met welzijn voor alle bewoners. 

Kijk elke avond om 20.45 uur op onze Facebook voor weer een nieuwe serie foto's van de beurs.

Kijk op http://rtvmeppel.nl voor de sprekende fotoserie van Ebel Zandstra

Kinderen konden een speurtocht doen. De winnaars zijn inmiddels bekend. Het zijn: Yinthe Loef, Indra Loef en Megan Meijerink Zij hebben een mail ontvangen met een uitnodiging om de prijs af te halen.

 

Een bijdrage van Janet van der Molen