Home » Nieuws » Meditatie op je werk
Meditatie op je werk

Meditatie op je werk

Er is wereldwijd een mindfulnesstrend gaande waar organisaties als Google en SAP, maar ook wereldleiders, bekende artiesten en universiteiten als Stanford, Oxford en Harvard in grote getalen aan meedoen. Waarom is dat zo? Het gaat hier om een hele nieuwe en verrassende toepassing van mindfulness.

Wij krijgen regelmatig vragen over de term 'mindfulness' en dan vooral over de toepasbaarheid in het zakelijke leven.

Op maandag 14 maart om 20.00 uur organiseert Robert Bridgeman  een gratis webinar!. Hij reisde de wereld over en stak zijn licht op bij Google, SAP en hersenwetenschappers om deze toepassing te doorgronden. Hij vertelt je in dit uur wat er speelt en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inschrijven kan via deze link.

Ook in Zwolle kun je aan het begin van je werkweek meedoen aan een halfuurs-meditatie. Elke maandagochtend van 8.15 tot 8.45 uur vindt er een geleide meditatie plaats. De meditaties worden gegeven door trainers die aangesloten zijn bij Bewust Zwolle. In een groep mediteren maakt de ervaring over het algemeen veel sterker. Om mee te doen is ervaring in mediteren geen vereiste. Je maakt kennis met verschillende meditatievormen én trainers. De vergoeding voor de meditatie is per keer. Je kan dus wekelijks mediteren óf juist ervoor kiezen af en toe te komen.

Ook in Meppel willen we wellicht iets dergelijjks starten. Ziej jij daar iets in? Laat het ons weten in onze poll op Facebook. 

Een bijdrage van Janet van der Molen