Home » Nieuws » Liefdevolle aandacht voor jezelf
Liefdevolle aandacht voor jezelf

Liefdevolle aandacht voor jezelf

In de zomerperiode nemen we tijd voor onszelf. Hiervoor hebben we vakantie bedacht, een paar weken om te ontspannen en los te komen van onze dagelijkse zorg en beslommeringen. Vol goede moet gaan we op pad en belanden vervolgens in files op zwarte zaterdag, drukke campings, overvolle stranden en lange wachtrijen voor die “must see/do” attractie. Als je weer thuis bent is er eindelijk ruimte voor rust, ritme en aandacht voor jezelf.

Wij kozen voor de zomerperiode het thema liefdevolle aandacht voor jezelf. De zomerperiode staat in het teken van de liefde. Het begint met de dag van de kus, gaat over in een roze periode met aandacht voor de liefde tussen man en man, vrouw en vrouw, en onze transgendere naaste.  De zomer sluit af met aandacht voor vriendschap. Vriendschap voor elkaar en wereldwijd. Bij dit feest van de liefde mogen we extra chocola eten op de wereld chocoladedag.  Althans dat verteld de isseukalender ons.

In en rond Meppel is ook veel ruimte voor liefdevolle aandacht voor jezelf deze zomer. Er is ruimte voor mindfulness, yoga, wandelen in stilte, zang en dans. Voor wie er toch echt even uit wil is beeldhouwen in Frankrijk een mogelijkheid. Dichter bij huis kan je de liefde vieren op het liefdesfestival. Voor wie meer wil weten, kijk hier wat de zomer je te bieden heeft. Ik wens jullie allemaal een liefdevolle en ontspannen tijd toe.
 

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaarde