Home » Nieuws » Op reis naar jezelf
Op reis naar jezelf

Op reis naar jezelf

Er staan dit najaar twee bijzondere reizen op de agenda van Bewust Meppel voor wie reizen wil combineren met bezinnen en innerlijk groeien. Wil jij dit ook ervaren? Meld je dan snel aan.

Woestijnreis: vertrek op 3 november
Zes dagen met de bedoeïenen en hun kamelen meetrekken door de magische Wadi Rum woestijn in Jordanië. Er gaat een grote kracht en wijsheid uit van de oorverdovende stilte, de eenvoud en puurheid van de woestijn. Het nodigt uit om zelf stil te worden en in jezelf af te dalen. Tijdens deze reis lopen we in stilte, slapen onder de sterrenhemel, ervaren, ontdekken en zijn. Caroline Froeling, coach en opleider bij De Academie, zal jou begeleiden tijdens deze reis. Lees hier ervaringen van eerdere deelnemers.

Ecuador, op avontuur met jezelf: vertrek op 27 november
Twee weken op ontdekking in de Andes. Twee weken tijd om te ontspannen, te stoppen, te ontdekken en om kennis te maken met lokale spirituele gebruiken in combinatie met diverse coaching technieken. Deze reis is er voor jou als je weer verbinding wilt met jezelf, de natuur en anderen om je heen. Als je je emoties, lijf en ziel weer wilt voelen. Als je er klaar voor bent om te kiezen voor vertrouwen in plaats van angst. Katrien de Jong, outdoor life coach, zal jou begeleiden tijdens deze reis. Lees hier haar blog over natuurcoaching.

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaarde