Home » Nieuws » Het was een prachtige tijd
Het was een prachtige tijd

Het was een prachtige tijd

In juni 2012 sprak ik oprichtster van Bewust Meppel Andrea Deckers op de markt en zij vertelde me dat het netwerk en de website wellicht zouden stoppen omdat er geen geschikte opvolger gevonden was. Binnen een week zaten we rond de tafel en binnen 2 maanden nam ik de eerste taken van Andrea over.

Begin 2013 werd ik officieel de coördinator en vanaf toen heb ik er ook mijn eigen touch aan gegeven, voortbordurend op de pijlers die Andrea had neergezet. Het was een prachtige tijd waarin ik velen van jullie mocht ontmoeten. Met plezier heb ik me ingezet om jullie onder de aandacht te brengen met jullie eigen expertises. Hoogtepunt was voor mij de beurs Bewust Leven waarin we ons tot 2 maal toe mochten presenteren aan meer dan 1000 bezoekers in een sfeer waarin respect, liefde, professionaliteit en kracht in de mens centraal stonden.

Door persoonlijke omstandigheden heb ik nu gekozen om me toe te gaan leggen op de zorg voor mijn zieke ouders, mijn kinderen en onze boerderij waar we op termijn gasten mogen ontvangen om kennis te maken met leven in de rust van de natuur. Ik draag mijn taak als coördinator van Bewust Meppel over aan Willemijn van Schilfgaarde. Zij is al vanaf het voorjaar 2016 mijn vervanger en heeft laten zien dat Bewust Meppel ook haar hart heeft en zij de inspirator is waarmee het netwerk sterker en groter kan worden in een tijd waarin mensen echt keuzes gaan maken.

Ik wens jullie afzonderlijk heel veel succes in jullie werk en passie en ik hoop dat Bewust Meppel de mensen in onze regio steeds meer in contact mag brengen met bewuster, gezonder, duurzamer en daardoor gelukkiger leven.

Een bijdrage van Willemijn van Schilfgaarde